Beni Affet 23-24 Mayıs Özetleri ve Tüyoları 1189. 1190. Bölümlerde Yaşananlar


Güncelleme: 22 Mayıs 2017 : 21:43
2

Boris, Nazire’yi sonsuza kadar susturmak için onu öldürmeye çalışmaktadır. Beni Affet’te yine nefesler tutulacak. Beni Affet 23-24 Mayıs Özetleri ve Tüyoları 1189. 1190. Bölümlerde Yaşananlar haberimizde.

Sevgi, Pembe’yi kaçırmak için uygun anı kollar. Fakat Selçuk’un Sevgi’nin de canına kast eden cani planıyla her şey alt üst olur. Kader, tüm hayatını değiştirecek bir karar alarak özellikle Yiğit’i şoka uğratır. Ceylan bebeğinin Mahir’den olduğunu ispatladığı için Alper’i hayatından çıkarmaya çalışır. Ancak Alper’in buna niyeti yoktur. Neriman, Ceylan’ı Alper’le yan yana görür. Ceylan’ın kendini bu işten nasıl sıyıracağı merak konusudur.

Cüneyt, Feride’nin karnındaki bebeğin kendisinden olduğuna inandığı için bunu ispat etmek ister ve Feride’ye bir oyun oynar. Yaman, Nazire’den merdivenlerden düştüğü gün olanları anlatmasını ister. Nazire’nin takınacağı tavır merak konusudur. Banu, Boris’in kaldığı otele doğru yola çıkar fakat Ahmet’in peşinde olduğunu bilmemektedir.

Boris Nazire’nin uyanması halinde kendisi için hiç iyi olmayacağını bildiğinden dolayı hastaneye gider ve Nazire’yi öldürmeye çalışır. Boris hastaneye gider, Nazire’yi tam öldüreceği sırada Yaman son anda ona engel olur.

Durum böyle olunca Boris’in artık eli kolu bağlanmıştır. Nazire ise doktorları şaşırtır. Öyle ki doktorların yaşaması çok zor dediği Nazire’nin durumu iyiye gitmeye başlamış ve iyileşme süreci hızlanmıştır.

Nazire daha sonrasında uyanır ve herkes Nazire’nin nasıl bu duruma geldiğini sormaya başlar. Nazire’nin söylediklerini duyan Feride ile Yaman ise şaşkınlıklarını gizleyemezler.

Öte yandan Cüneyt’in durumu hiç iyi değildir. Cüneyt Feride’nin karnında ki bebeği kendisinden olduğuna kendisini inandırmıştır. Öyle ki Güneş’i kullanarak Feride’den bir örnek almaya çalışır ve bunun sayesinde karnındaki bebeğin kaç aylık olduğunu öğrenmeye çalışır.

Yaman ise Feride’yi yalnız bırakmak istemediğinden dolayı adım adım takip etmektedir. Cüneyt’in planı tıkır tıkır ilerlerken işin içine Yaman’ın girmesi ile her şey iptal olur ve Cüneyt Feride’den hiçbir örnek almaz.

Cüneyt’in hala Feride ile uğraştığını öğrenen Melis ise içten içe kendisini üzmektedir. Bakalım Cüneyt Feride ile uğraşmaya devam edecek mi? Nazire uyanınca ne dedi?

Beni Affet 22-23-24-25-26 Mayıs Özetleri ve Tüyoları 1188. 1189. Bölümlerde Yaşananlar <<<tıkla

2 YORUMLAR

Comments are closed.