Beni Affet 22-23-24-25-26 Mayıs Özetleri ve Tüyoları 1188. 1189. Bölümlerde Yaşananlar


Güncelleme: 30 Mayıs 2017 : 09:20
13

Yine heyecanlı bir haftayı geride bıraktık. Beni Affet 1188. ve 1189. bölümlerin özet ve tüyoları ile karşınızdayız. Evet Nazire ölecek mi? Diziden ayrılacak mı? Nasıl bir hafta bizleri bekliyor. Beni Affet 22-23-24-25-26 Mayıs Özetleri ve Tüyoları 1188. 1189. Bölümlerde Yaşananlar.

Geçtiğimiz haftalarda neler olmuştur, kısaca hatırlayalım. Nazire talihsiz bir şekilde Boris ve Banu’yu yakın bir şekilde görmüş ve bunun bedelini canıyla ödemek durumunda kalmıştır.Bu hafta ine heyecan doruklara çıktı.

Yaman’ın aktif rol oynamasıyla Nazire yi ortadan kaldırmak için planlar yapan Boris’in planları suya düşer. Ayrıntıları kaçırmadığı için Nazire’yi ölümden kurtaran Yaman’a Feride’de minnet duymaktadır. Bu arada Nazire’nin iyileşmesi herkesi mutlu etmeye yetecektir.  Nazire’nin başına gelenlere yönelen çevresindekiler olayın nasıl cereyan ettiğiyle ilgili Nazire’den bilgi almaya başlamıştır. Tabi Nazire’de Ahmet’in aldatıldığını ve eve girdiğinde Banu yu nasıl ve kiminle gördüğünü söylemesiyle Banu’nun ipleri yavaş yavaş çekilmektedir.

Diğer taraftan Cüneyt’in bitmez tükenmez inadı Feride’yi çileden çıkarmaya yetmektedir. İnatla Cüneyt kendinden olduğunu düşündüğü bebeği için elinden geleni yapmaktadır.  Hatta bu iş için bi plan yapar ve Güneş hasta diye Feride yi hastaneye çağırır. Bu arada amacı Feride’nin kanını aldırıp bebeğin kaç aylık olduğunu öğrenip bebeğin kimden olduğuna emin olmaktır. Tani bunu öğrenen yaman ve Melis’i bu hafta kötü dakikalar bekliyor.Sizce Yaman Feride’ye inanacak mı?

Mahir tarafında ise işler alt üst olmaya devam eder.Kendinden emin bir şekilde bu işin peşine düşmüş olsa da bebeğin kendinden olduğunu öğrenince dünya başına yıkılır. Bir tarafta Yiğit’in diğer tarafta Mahir’in olması Kader’in oyuna geldiğini gösterir. Bunu öğrenince yine ortada kalan Kader’e uzanan Yiğit eli hala geçerliliğini koruduğu için Kader bu eli tutmayı düşünür ve artık hayatına bir yön vermek ister.

Tabi artık kendisinden emin olan Ceylan ise yine havalara girmiştir. Bebeğin babasının Mahir olduğunu ispatlamış olmanın mutluluğunun yanında geriye tek bir sıkıntı kalmıştır ki o da Alper. En kısa zamanda Mahir’den kurtulmanın yollarını arar. Kurtulacak ı nasıl kurtulacak merak konusudur.

22-23-24-25-26 Mayıs Özetleri ve Tüyoları

Tüyo-1: Nazire’yi ortadan kaldırmak için planlar yapan Boris’in tekerine çomağı Yaman sokar. Dikkati sayesinde Nazire’yi ölümden kurtaran Yaman, Ferride’nin de gönlünü almıştır. Nazire’nin yavaş yavaş kendine gelmesi herkesi mutlu eder. Gözler artık bu olayın nasıl olduğu üzerinedir? Nazire kendine gelir gelmez, Ahmet aldatıldığını “eve girdiğinde Banu’yu bir adamla gördüğünü söyler.. Banu’nun sonu yavaş yavaş gelmektedir.

Tüyo-2: Öte yandan, Feride’nin karnındaki çocuğun kendisinde olduğundan kuşkulanan Cüneyt’in durmaya niyeti yoktur. Bunu öğrenmek için bir oyuna baş vurur Cüneyt. Güneş hasta diyerek, Feride’yi hastaneye götürür. Amacı kanını alıp, bebeğin kaç aylık olduğunu öğrenmektir ama Yaman’ın bunu öğrenmesiyle ikili karşı karşıya gelirler.. Bu karşılaşma başka birini de derinden etkileyecektir o da Melis. Her şeyi alt üst edecek bir gelişme hafta sonuna doğru yaşanacaktır..

Tüyo-3: Sevgi Pembe’yi kurtarmak için bir plan yapmıştır. İçine girdiği bu durumun yüzünden herkesin ve her şeyin mahvolacağını bilmeden bu oyunun içine girmiştir. Selçuk’un olan biten gözünden kaçmaz. Sevgi’nin bir şeyler karıştırdığından şüphelenir ve her şeyi alt üst eden bir gelişme yaşanır. Sevgi başını belaya sokmuştur hemde büyük bir bela…

Tüyo-4: Öte yandan Mahir’in öğrendiği şok edici gerçek, bebeğin kendinden olması her şeyi allak bullak etmiştir. Bir yanda Mahir bir Yanda yiğit vardır. Kader yine oyuna gelmiştir, bunu adı gibi bilmektedir. Bir anda yine ortada kalan Kader’in hayatına başka bir yerde, başka bir şehide devam etme isteği ortaya çıkar. Ama Yiğit karşısına çıkar, ne olursa olsun onun yanında olacaktır. Kader artık bu “sese” kayıtsız kalmayacaktır, kalırsa hayatının fırsatını kaçıracaktır ve Yiğit’e elini uzatır..

Tüyo-5: Ceylan’ınsa bir anda dengesi değişir. Bebeğin Mahir’den çıkmasıyla bir anda yine havalara giren Ceylan’ın artık tek sorunu vardır, o da Alper, ondan kurtulmak için bir yol aramaktadır Ceylan, çok da uğraşmayacak gibidir..

13 YORUMLAR

  1. ferıdeye gıcık oldum valla sımarıklık hıc yakısmıyor o cocuk sedatında olabılır cuneyte yazık degılmı ne cabuk bıttı o buyuk ask anlamadım gıttı baharda sonuk kaldı artık kemal gelsın artık dızı renklensınnnnn

  2. Banu’nun gerçek yüzünü artık herkes öğrensin kocasında ailesi ni seçsin murat babasının Osman olduğunu öğrensin Filiz’in oyunu nu herkes öğrensin nazireyle Ali evlensin Feride nin çocuğu yamandan olsun sevgi bi ilişe başarsın pembeyi kurtarsın

  3. Ceylan diziden çıksın artık çocuğun babası mahir olmasin.mahir kaderle çok yakisiyorlar hayal kırıklığına ugramasin lar böyle devam ederse diziyi bir daha izlemeye eğim

  4. Allah aşkına ya feridenin bebeği sedat veya cüneytten olmasın. Kalpten ve sinirden gidiyom zaten. Çok severek yıllardır izlediğim bir dizi. Evimizin bir parçası oldu. Ne olursunuz yamanla ferideyi ayırmayın lütfen

Comments are closed.