Beni Affet 2 Ekim 1223. Bölüm Özeti-Neler Olacak?


Güncelleme: 3 Ekim 2017 : 09:21
0

Beni Affet 2 Ekim’de neler olacak, 2 Ekim özet ve ipuçları. Beni Affet dizisi 4. hafta yine ilginç olaylar ve gelişmelerle ekranlara gelecek.

Beni Affet 2 Ekim 1223. Bölüm Özeti, Neler Olacak? Geçtiğimiz hafta Neler yaşanmıştı? Yaman bulunmuş ve Feride ile buluşmuştu. Hastanede doktor Yaman hakkında hiçte iyi şeyler söylememişti. Yaman’ın kafasında mermi vardı ve bu sinirlere etki edebilirdi.

Cüneyt ise Feride konusunda rahatsızlık duyuyordu. Feride’den uzak kalmanın açısını çekiyordu. Zeynep ve Ateş aşkı alevlenmiş ve giderek daha da perçinleniyordu.

Güzel ve Murat aşkı yalanlar üzerine devam ediyordu. Güzel gerçekleri söylemeyi istiyordu ama bunun zor olduğununda farkındaydı. Diğer yandan Murat Güzel’in kendisinden ayrılacağını düşünmüş ve bu durum karşısında zor anlar yaşamıştır. Güzel ise Murat’a daha derin duygular besleyecek olaylar yaşamıştır.

Lerzan ise Ateş ve Galip’e yakalanmış ancak bu durumdan kurtulmanın yollarını aramıştır. Zeynep ve Pınar’ın ise babaları ile imtihanı devam etmiştir. Babaları ev kirasını ödememiş ve kızlarını zor durumda bırakmıştır.

Ateş ve Galip’e yakalanan Lerzan, durumu kurtarmanın bir yolunu bulur. Babalarının ev kirasını ödemediğini öğrenen Zeynep ve Pınar zor durumda kalırlar. Bunu öğrenen Sevgi ise onlara yardım etmeyi teklif eder. Ateş’in Remzi’ye para verdiğini öğrenen Zeynep’in tepkisi merak konusudur. Galip’le buluşmaya hazırlanan Neriman, bu buluşma için önceden planlar yapar.

Yaman yaşananların etkisinden kurtulamamıştır. Feride ise Yaman’a çocuğunu kaybettiğini söyleyemediği için zor anlar yaşamaktadır. Cüneyt, Feride ile görüşmek ister. Feride ise bu görüşmeye giderken Asiye ve Yaman’a yalan söyler. Asiye, Feride’den şüphelenip, onu takip edince işler karışır. Feride ile Cüneyt’i yan yana gören Asiye’nin tepkisi Feride’yi şok eder. Kendisini Zühre’ye affettiremeyen Osman, yeni planlar yapar.

Pınar, ablası Zeynep’in itirazlarına rağmen Lerzan’ın yanına, iş görüşmesine gider. Zeynep, bunu öğrenince Pınar’ı almak için doğrudan şirketin yolunu tutar. Ateş, burada Zeynep’i görünce çok şaşırır. Ateş’e tavırlı olan Zeynep’in, ona karşı tavrı merak konusudur. O gün hayatının aşkını bulacağına inanan Toprak’ın yolu ise hiç beklenmedik bir kişiyle kesişir. Yiğit, Kader için hazırladığı planlarına hız kesmeksizin devam eder.

Cüneyt ve Feride’yi yan yana gören Asiye’nin verdiği beklenmedik tepki, Feride’yi zor bir kararın eşiğine getirir. Osman’ın ailesiyle barışmak için bulduğu yeni yöntem, Zühre ve Murat’ı şok eder. Yaman’ın annesinin geri döndüğünü öğrenen Osman ve Zühre’nin söyledikleri, Cüneyt’in hiç düşünmediği bir gerçekle yüzleşmesine neden olur.

Toprak’ın yaptığı dikkatsizlik, Zeynep’le tanışmalarına neden olur. Ancak Toprak’ın içinde kaldığı güç durum, bu tanışmayı başka bir boyuta sürükler. Lerzan’ı Zeynep ve Pınar’dan uzak durması için uyarmaya giden Ateş, Toprak’tan hiç beklemediği bir haber alır. Kader, içine düştüğü tuzaktan habersiz, canla başla Yiğit’in misafirini ağırlamak için uğraşır. Ancak Yiğit, Kader’i içinde bulunmak istemeyeceği bir duruma sürükler.