Beni Affet 19 Mayıs Neler Olacak? 1187. Bölüm Özet ve Tüyolar


Güncelleme: 17 Mayıs 2017 : 22:57
4

Beni Affet’de yine heyecan dorukta. Beni Affet 19 Mayıs Neler Olacak? 1187. Bölüm Özet ve Tüyolar haberimizde. Feride bebeği olacağı için mutluluktan uçmaktadır. Yaman’ın da ondan aşağı kalır yanı yoktur. 

İki side anne baba olacağı için gayet sevinçliyken bu sevinci kursağında bırakan etkenler hiç de azımsanacak gibi değildir.

Cüneyt’in bebeği sahiplenmek istemesi herkesin tepesinin tasını attıracaktır. Feride ve Cüneyt konuşurken Yaman’ın da bu konuşmaya dahil olması hiç iç açıcı sonuçlar doğurmayacaktır. Nazire hayatının en kötü şeyini yapar ve Boris ve Banu’yu oldukça yakın bir şekilde görür. Bu Nazire’nin sonunu hazırlayacaktır.

Osman Kozan bir plan yapar ve Sıla ile beraber Filizle beraber kalan Murat’ı yeniden eve getirmek için çalışır. Bahar ise kendi ameliyatı için büyük fedakarlık yaptığını düşündüğü Galip’e teşekkür ziyareti yapar.

Ancak karşısında sapa sağlam bir Galip gördüğü için Bahar çok şaşırmıştır. Bahar, Ateş’in de orda olması Gülüm için büyük bir sürpriz olmuştur. Sevgi, Selçuk’un Pembe’ye verdiği ilacın içeriğini kontrol ettirir. Mahir ise Kader’i kaçırırken ona yalan söylediğini de söyler. Alper ve Ceylan ise Mahir ve Neriman’ın bir dükkanları olduğunu öğrenirler ve büyük vurgunu yapmak içim hazırlığa başlarlar.

Nazire yaptığı hatanın bedelini hastanede canıyla ödemek üzeredir. Feride ve Yaman Nazire için her şeyi yapmaya hazırdırlar. Ne yazık ki doktorlar Nazire için umutlu değildirler. Banu tedirgin bir şekilde beklerken, Sıla Filiz’e yardım etmek için oradadır. Ancak Filiz ona yeni oyunlar oynamak için tetikte beklemektedir.

Sevgi, Pembe için verilen ilaçların içeriğini öğrenmeye az kalmıştır. Öte yandan Selçuk yasadışı ilaçları temin etmek için Sevgi’yi kullanmaktadır. Sevgi ise başına gelecek büyük felaketten habersiz Selçuk’un oyununa gelmiştir. KAder Mahir’in yanında uyanmanın verdiği şokla kendine gelmeye çalışırken Yiğit’in gelmesi onu iyice ortada bırakır. Ceylan ve Alper yapacakları soygun sonucunda karşılaşacakları sürpriz karşısında şok yaşayacaklardır.

 

 

4 YORUMLAR

  1. bu diziyi ya bitirin yada kaderle yigit mutlu olsun feride yan la cüneyt kafayı sıyırsın

Comments are closed.