Beni Affet 19-20 Eylül 1214. ve 1215. Bölüm Özet ve Tüyoları


Güncelleme: 18 Eylül 2017 : 18:44
0

Star Tv’nin günlük dizisi Beni Affet yine birbirinden ilginç karakterler ve yeni konularla ekran serüvenine start verdi. Daha öncede olduğu gibi bu yılda diziye ilgi gerçekten çok fazla. Diziye ait 1214. ve 1215. bölüm özet, ipucu ve fragmanlarını haberimizden bulabilirsiniz.

Özellikle bu hafta ekranlara gelecek olan 19 Eylül 20 Eylül 1213. 1214. 1215. 1216. ve 1217. Bölümlerin özet ve ipuçları dizinin fanları için sürpriz olacak. Başrollerini Murat Danacı, Şeyma Korkmaz, Tolga Akman, Baki Çiftçi Sıla Saraç, Metehan Şahiner, Ceren Y. Karakoç, Nusret Şenay ve Ulviye Karaca’nın paylaştığı dizinin yeni sezona ait özetleri buradan takip edebilirsiniz tıkla >>> Beni Affet 18 Eylül-22 Eylül haftası özet ve tüyolarını takip edebilir, dizide yaşanacak yeni olaylar hakkında önceden bilgi sahibi olabilirsiniz.

Yaman’ın ortadan kaybolması ile çılgına dönen Feride’nin Yaman’ı bulma telaşına ve yine kardeşi Metin’i kurtarmak için kıyasıya mücadele eden Zeynep’e ve Zeynep’i ilk gördüğü andan itibaren ona aşk ile bağlanan Ateş’e ve onların yaşamlarına tanıklık edeceğiniz Beni Affet dizisine ait tüm özet, ipucu ve fragmanlara buradan ulaşabilir, sevdiğiniz diziye ait tüm bilgileri anın da öğrenebilirsiniz.

2011 yılından beri ilgi ile izlenen günlük dizi hakkında yeni hafta özet ve tüyolar için tıkla>>>Beni Affet’e ait 1213. 1214. 1215. 1216. ve 1217. Bölümü özet, ipuçları ve tüyoları birinci ağızdan okuyabilirsiniz.

Beni Affet 18 Eylül 22 Eylül haftasının tüyosu; Yaman uçurumdan düşmüş ve onu Seher isminde birisi kurtarmıştır. Peki bu Seher kim ve neden polisi aramadı. Seher Yaman’ın kız kardeşidir. Evet yanlış duymadınız Seher Yaman’ın kız kardeşidir. Yeni Tüyolar geldikçe haberimiz güncellenecektir. Bizi Takipte Kalın.

Beni Affet 1214. Bölüm Özeti ve İpuçları

Boris Yaman’ın yerini bulmuştur ve onu işini bitirmek için harekete geçer. Feride ve Cüneyt ise Yaman’ı aralarken ilginç bir sürprizle karşılaşırlar. Feride Yaman’ı bulmak için bir televizyon kanalına çıkmaya kara verir ancak bu karar Feride’nin hayatını değiştirecektir. Murat ise Defne ile buluşmaya gitmiştir. Defne ise yaptığı plan ile olayların seyrini değiştirecektir.

Zeynep ve Pınar rehin alınmışlardır. Babalarının borçları yüzünden rehin alınan kızların yanına olaylardan habersiz Ateş gider. Bu olayla birlikte Ateş ve Zeynep daha da yakınlaşırlar. Lerzan ise Toprak için ameliyat sürecini hızlandırmaya karar verir. Neriman tarafından Kader’den vazgeçmesi yönünde ikna edilmeye çalışılan Mahir, Yiğit’in peşine taktığı adamla görüşecem derken ummadığı birisi ile görüşecektir.