Beni Affet 1289. Bölüm Özeti-2 Ocak 2018 Salı


Güncelleme: 1 Ocak 2018 : 18:13
0

Beni Affet 1289. Bölüm Özeti-2 Ocak 2018 Salı haberimiz ile sizlerleyiz. Beni Affet dizisi ile ilgili tüm haber ve özetleri sitemizden takip edebilirsiniz. Beni Affet 1289. Bölüm Özeti; Yaman ile Feride arasında ki kırgınlık devam etmektedir. Yaman, kendisinin suçsuz olduğunu her fırsatta Feride’ye anlatmaya çalışsa da Feride, bu kez Yaman’a inanmadığını söyler.

Yaman, Cansu ile Cüneyt arasındaki bağlantıdan emindir ve kendisine oynanan bu oyunun başında Cüneyt olduğunu bilmektedir. Yaman, Cansu ve Cüneyt konusundaki bu bildiği gerçekleri Feride’ye ispat etmek için elinden gelen çabayı göstermektedir. Cansu ise Cüneyt ile görüşmek ister ve buluşmak için sözleşirler. kendisinin suçsuz olduğunu kanıtlamaya çalışan Yaman, yaptığı plan ile Cansu ve Cüneyt’i takip eder. Yaman, gerçekleri göstermek için Feride’yi de yanına alarak Cüneyt’i takip ederler ve Cansu ile buluştuklarını görürler. Beni Affet 1289. Bölüm Özeti-2 Ocak 2018 Salı

Feride, gördüğü manzara karşısında şok olmuştur. Yaman’ın haklı olduğunu anlamıştır. Yaman ise dediklerinin doğruluğunu Feride’ye kanıtladığı için derin bir oh çeker. Cüneyt ve Cansu’yu bir arada gören Feride ne yapacak? Feride, Yaman’ı affedecek mi?

Diğer yandan Zeynep, Ateş konusunda kendisine yardım etmesi için Toprak’ın yanına gider. Toprak, Zeynep’in ondan yardım istemesine oldukça sevinir ve kendince yeniden ümitlenir. Zeynep ayrıca Pınar ile yüzleşmeye karar verir. Cüneyt’in hastalığı konusunda Osman ve Zühre beraber hareket ederek gerçekleri öğrenmeye kararlıdır. Beni Affet 1289. Bölüm Özeti


BENİ AFFET DİZİSİ ÖZETLERİ<<<TIKLA


Bakalım Beni Affet yeni bölüm de bizi nasıl gelişmeler bekliyor. Beni Affet 1289. Bölüm Özeti-2 Ocak 2018 Salı haberimiz güncellenecektir. Siz de sevilen dizi Beni Affet hakkında ki görüşlerinizi yorum yaparak bizimle paylaşabilirsiniz. 

BENİ AFFET 1289. BÖLÜM

[youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=5tkj8iOPLpc” width=”100%” height=”350″]