Beni Affet 1288. Bölüm Özeti-1 Ocak 2018 Pazartesi


Güncelleme: 1 Ocak 2018 : 17:38
0

Sevilen dizi Beni Affet özet ve tüyoları ile sizlerleyiz. Gündüz kuşağının fenomen dizisi Beni Affet tüm heyecanıyla devam ediyor. Beni Affet 1288. Bölüm Özeti- 1 Ocak 2018 Pazartesi haberini sizler için derledik. İşte Beni Affet 1288. Bölüm Özeti;

Feride, Yaman’ın Cansu hakkında sakladığı şeyleri öğrenmiştir. Feride, Yaman’ın kendisini Cansu ile aldattığını öğrenmesi ile bir kez daha yıkılmıştır ve bu sefer Yaman’ı hayatından çıkarmaya karar vermiş gibi görünüyor. Cansu bu duruma hemen sevinmiş hem de üzülmüştür. Yaman ise kendisinin suçsuz olduğunu anlatmak istese de Feride dinlemez. Yaman bir şekilde Feride’ye kendini affettirmek için yollar aramaktadır fakat Feride’ye ulaşamaz.

Yaman, kendisini affettirmek için yeni planlar yapmaya başlar. Cansu ile Yaman ile görüşmek istemektedir. Cansu, Yaman’ın Feride’ye kendisini affettirmesi konusunda yardım edebilecek mi? Cansu, Yaman’a yardım etmeye çalışırken, Asiye Cansu’yu evden kovmaya çalışmaktadır. Tam bu sırada eve gelen Yaman bu olaya şahit olur ve vereceği tepki merak konusudur. Beni Affet 1288. Bölüm Özeti

Cüneyt’in hastalığı giderek ilerlemektedir ve bu durum Zühre’nin dikkatini çekmiştir. Zühre, Cüneyt’in hasta olabileceğinden şüphe ederek bu fikrini Osman ile paylaşır. Osman, Zühre’nin anlattıkları sonrası Cüneyt için endişelenir ve durumun aslını öğrenmek için Zühre ile birlikte bir plan yaparlar.


BENİ AFFET DİZİSİ ÖZETLERİ<<<TIKLA


Beni Affet dizisinde yaşanacak diğer önemli gelişmeleri sitemizden takip edebilirsiniz. Beni Affet 1288. Bölüm Özeti- 1 Ocak 2018 Pazartesi haberimiz güncellenecektir. Siz de sevilen dizi Beni Affet hakkındaki düşüncelerinizi yorum yaparak bizimle paylaşabilirsiniz.

BENİ AFFET 1288. BÖLÜM

[youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=5tkj8iOPLpc” width=”100%” height=”350″]