Beni Affet 1277. Bölüm Özeti 15 Aralık 2017 Cuma


Güncelleme: 14 Aralık 2017 : 22:52
0

Ülkemizin sevilen dizisi Beni Affet özet ve tüyoları ile sizlerleyiz. Beni Affet 1277. Bölüm Özeti 15 Aralık 2017 Cuma haberini sizler için derledik. Beni Affet dizisi bir önceki bölüm de; Mükellef’in Murat ve Güzel’i ayırmak için hayatlarına soktuğu Cihan, hiç göründüğü gibi biri çıkmamıştır ve oyunlar peşindedir. Cihan’ın en son yaptığı kötülük ise Osman’ı vurmaktır. Osman ağır yaralanmıştır ve hayati tehlikesi devam etmektedir. Bakalım yeni bölümde nasıl gelişmeler bekliyor. İşte Beni Affet 1277. Bölüm Özeti 

Osman, hastanededir ve acil ameliyata alınması gerekmektedir. Osman’ın ailesi başındadır ve hepsi endişelidir. Doktorların tedirgin konuşması hepsini korkutmaktadır. Osman’ın bu durumuna en çok üzülen Cüneyt’tir ancak ailesinin moralini yüksek tutmak için dik durmaktadır. Feride ve Cansu sürekli görüşmektedir ve Yaman bu durumdan çok rahatsızdır.

Feride, Cansu ve Yaman beraber yemeğe giderler. Yaman, Feride olduğu için sesini çıkarmamaktadır ancak Cansu’dan çok rahatsızdır. Yaman, daha fazla dayanamaz ve Cansu’ya sert bir çıkış yapar. Cansu’nun ise tepkisi daha sert ve beklenmedik olur. Cansu’nun bu tepkisi olayların seyrini tamamen değiştirecektir. Zühre, Osman’ı vuranın Cihan olduğunu Mükellef’e söyler. Mükellef, Cihan konusunda duydukları sonrası şok olmuştur.

Murat, Cihan konusunda duydukları sonrası hesap sormak için Cihan ile yüzleşmek ister. Bu yüzleşme nasıl sonuçlanacak? Bu duruma Güzel engel olabilecek mi? Ateş ve Zeynep, Pınar’a süpriz doğum günü yaparlar. Pınar ise Kader’in aracı olduğu bir kişi ile tanışır. Bu kişi Cemil’dir. Pınar, Cemil ile buluşacakken, toprak onu şaşırtacak bir şey yapar ve yanına taşınmasını ister. Bakalım yeni bölümde bizi neler bekliyor. Beni Affet 1277. Bölüm Özeti 15 Aralık 2017 Cuma


BENİ AFFET DİZİSİ ÖZETLERİ<<<TIKLA


Beni Affet 1277. Bölüm Özeti 15 Aralık 2017 Cuma haberimiz güncellenecektir. Siz de sevilen dizi Beni Affet hakkındaki görüşlerinizi yorum yaparak bize iletebilirsiniz.

BENİ AFFET 1277. BÖLÜM

[youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=mtOMrn0f4N8″ width=”100%” height=”350″]