Beni Affet 1266. Bölüm Özeti 30 Kasım 2017 Perşembe


Güncelleme: 30 Kasım 2017 : 19:55
0

Sevilen dizi Beni Affet, heyecan dolu yeni bölümleriyle ekranlarımıza misafir olmaya devam ediyor. Beni Affet 1266. Bölüm Özeti 30 Kasım 2017 Perşembe günü yayınlanacak dizinin özet ve tüyolarını sizler için hazırladık. Beni Affet 1266. Bölüm Özetini haberimizde bulabilirsiniz.

Beni Affet 1266. Bölüm özetin de; Ateş tutulduğu yerden kurtulmuştur ve Zeynep’i bulmak için harekete geçmiştir. Zeynep’in ise Toprak ile düğün merasimi başlamıştır. Ateş, düğün merasiminin olduğu eve gelir ve bir şekilde Zeynep’e geldiğini belli eder. Zeynep, her şeyi bırakıp dışarı çıkar. Ateş ile Zeynep birbirlerine kavuşur ve sarılırlar. İkilimiz sarıldığı anda bütün küslük ve kırgınlıklar bir an da kaybolur. Toprak ise bu olayın şokunda dır fakat Zeynep’i kaybetmeyi göze alamayacaktır.

Toprak ve Ateş, tekrar Zeynep için karşı karşıya gelecektir. Zeynep ise Ateş’e sarılarak bir nevi Ateş ve Toprak arasında ki seçimini yapmış olduğunu anlıyoruz. Toprak yeni kötü planlar peşindedir. Ateş ile Zeynep’in tekrar bir araya gelmemesi için her yola başvuracaktır. Ateş ise Zeynep’i tekrar kazanmanın verdiği cesaret ile Toprak’ın her türlü kötülüğüne karşı kendini siper edecektir. Bakalım Beni Affet 1266. Bölüm Özetin de bizi başka nasıl gelişmeler bekliyor. Siz de beğenilen bu dizi hakkındaki görüşlerinizi yorumlarınızla bizim ile paylaşabilirsiniz. Beni Affet 1266. Bölüm Özeti 30 Kasım 2017 Perşembe

Beni Affet 1266. bölüm özetinde; Feride ile Yaman’ın arası çok iyidir. Fakat ansızın gelen bir telefon Yaman’ın moralini bozmuştur. Yaman’ı arayan Cansu’dur. Cansu, Yaman’la görüşmek istediğini söyler. Feride, Yaman’ın bu garip tavırlarından şüphelenmeye başlamıştır. Çünkü Yaman, Feride’nin Cansu’yu öğrenmemesi için yalan dahi söylemektedir. Mükellef, Güzel’i başkası ile evlendirmeye çalışmaktadır ve damat adayı da hazırdır. Murat bu durumu öğrendiğinde yıkılır.


BENİ AFFET DİZİSİ ÖZETLERİ<<<Tıkla


BENİ AFFET 1266. BÖLÜM

[youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=iyKXYobh52Y” width=”100%” height=”350″]