Beni Affet 1265. Bölüm Özeti 29 Kasım 2017 Çarşamba


Güncelleme: 26 Kasım 2017 : 20:46
1

Beni Affet 1265. Özeti ve tüyoları haberimizle sizlerleyiz. Beni Affet 1265. Bölüm Özeti 29 Kasım 2017 Çarşamba. Star Tv’nin başarılı yapımı Beni Affet, yayınlanan her yeni bölümü ile sevenlerini biraz daha kendine hayran bırakmaya devam ediyor. Beni Affet dizisi ile ilgili tüm gelişmeleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Beni Affet 1265. Bölüm tüyoları; Feride, Yaman’a kendisinin suçsuz olduğunu kanıtlamıştır. Ancak Yaman’ın Cansu ile olan günlük ilişkisi ikilinin arasını açacakken Yaman, Feride’ye yalan söylemek zorunda kalmıştır ve konuyu zorla da olsa kapatmışlardır. Feride ile Yaman’ın arasındaki buzlar erimiştir ve şu an için mutludurlar. Cüneyt ise ne olursa olsun ilk ve tek aşkı Feride’nin peşini bırakmayacaktır. Cüneyt’in Feride hırsı, Yaman’ın ise Feride’yi sahiplenişi, ikili yine karşı karşıya getirecektir. Yaman ile Cüneyt’in, Feride konusunda karşı karşıya gelmelerinin sonucu büyük merak konusudur. Tüm bu olayların asıl gerçeği ise Feride’nin kocasını çok sevmesidir.

Murat ve Güzel’in göz göre göre acı çekmesi herkesin dikkatini çeker. Osman, Murat ve Güzel’in bu durumuna daha fazla dayanamayacak ve Güzel’i Murat’a istemeye karar verecektir. Ancak Murat ve Güzel’in kavuşmasının önünde ki en büyük en engel Mükellef’tir. Osman, Mükellef engelini nasıl aşacak? Beni Affet 1265. Bölüm Özeti 29 Kasım 2017 Çarşamba günü haberimiz güncellenecektir. Siz de Feride, Cüneyt ve Yaman aşk üçgeni hakkında ki görüşlerinizi yorumlarınızla bize iletebilirsiniz.


BENİ AFFET DİZİSİ ÖZETLERİ<<<Tıkla


BENİ AFFET 1265. BÖLÜM

[youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=DYuGqTUE1mY&t=4s” width=”100%” height=”350″]

 

1 YORUM

  1. yaman ciksin ya cuneyiti delirtmeye calismaniz cok sacma simdiye kadar yaninda cuneyit vardi dizi basdan beri boyleydi bi yaman cikdi basrolu kotuluyosunuz feride yapmadi kalmadi her seferinde yine isin icinde cikiyo karsi hep kotu gosderiyo ya yaman ciksin eskisi gibi dizi olsun sacmalamayin cocuk birdaha olsa cok sacmalar her ay bi cocukmu olur ya hem olmayacak diyolar simdi oda cikarsa dizi dibe vuru ya yamanda cocukda olmasin ciksin dizide ya

Comments are closed.