Beni Affet 1263. 1267. Bölüm Özet Tüyo ve Analiz (27 Kasım-1 Aralık)


Güncelleme: 24 Kasım 2017 : 22:37
0

Yeni bir haftadan merhabalar. bu hafta Beni Affet 1263 1264 1265 1266 ve 1267. bölümleri ile 27, 28, 29, 30 Kasım ve 1 Aralık Cuma günü izleyicisi ile buluşacak. Beni Affet 1263. 1267. Bölüm Özet Tüyo ve Analizleri bu yazımız altında sizlerle olacak. Bu hafta yine ilginç gelişmeler bizleri bekliyor. Geçtiğimiz Cuma günü haftanın finalinde; Yaman, Feride ve Cüneyt’in arasında yaşananlardan sonra perişan olmuştur. Ancak Yaman için asıl tehlike ise onu baştan çıkarmak için tutulan Cansu’dur. Cansu’yu Cüneyt tutmuştur. Feride ise herşeyden habersiz Yaman’ın Yanıan gitmiş ve ona Cüneyt’in itirafını izletecektir. Cüneyt ise bu aşamada boş durmamış ve her şeyi terse çevirecek bir hamle yapmıştır.

Ateş ise tutulduğu depodan kurtulur ve Zeynep’in Toprak’la evlenmek üzere olduğunu öğrenir. Sevgi ise Zeynep’i evlenmemesi için ikna etmeye çalışmaktadır.

Beni Affet 1263 1264 1265 1266 ve 1267. bölüm özetleri

Beni Affet 27 Kasım Pazartesi 1263. Bölüm Özeti

322 nolu kapının ardında Yaman ve Cansu vardır. Yaman, Cüneyt’in de etkisi ile aldığı ilaçlardan dolayı hayatını mahvedecek bir durumla karşı karşıyadır. Yaman kendine gelir ve bir yanda Cansu diğer yanda Feride ile karşı karşıya kalmıştır. Feride masum olduğunu Yaman’a anlatmaya gelmiştir. Yaman gerçekleri öğrendikçe büyük bir acının içinde kendisini bulur. Cüneyt annesine yapılanların intikamını almaya kararlıdır. Cüneyt’e ne olmuştur. Onu durduracak tek kişi ise Murat’tır.

Beni Affet 28 Kasım Salı 1264. Bölüm Özeti

Feride her şeyi anlatmıştır. Masumluğu ortaya çıkmıştır ancak diğer taraftan Cansu’nun varlığı bir anda belirir. Yaman her şeyi Feride’ye anlatmayı düşünür ama bunu yapamaz. Feride Yaman’ı affeder ve eve geri dönerler. Yaman yeni bir sayfa açmak ister ve öfkesinin ilk tadına bakan ise annesi olmuştur. Feride’ye yaptıklarının hesabını sorar ancak o gece yaşananlar Yaman’ı rahat bırakmamaktadır. Yaman Feride’ye yalan söyler. Bu yalan ne kadar sürecektir. Feride ise kocasını daha çok sahiplenmeye başlar ve onu sevmeye devam eder.

Beni Affet 29 Kasım Çarşamba 1265. Bölüm Özeti

Ateş ve Zeynep sonunda kavuşmuşlardır. Toprak ise öfkeli bir şekilde kala kalmıştır. Ama Ateş için artık Toprak’ın bir önemi yoktur. Toprak kardeşlik bağına ihanet etmiş, yaptığı kötülükler, kardeşliği bitirmiştir artık. Zeynep ve Ateş’i mutlu günler beklemektedir.

Beni Affet 30 Kasım Perşembe 1266. Bölüm Özeti

Ancak güzel gelişmelerin yanı sıra Toprak’ınsa durmaya, geri adım atmaya niyeti yoktur, Zeynep için her şeyi yapmaya, gerekirse Pınar’ı bile kullanmaya kararlıdır.. Her dengeyi değiştirecek bu aşkın artık büyük bir düşmanı vardır, Toprak. ikiliyi yok etmek, ayırmak üzerine yemin ederken, artık Ateş ve Toprak kardeşliğinin de sonuna gelinmiştir.

Beni Affet 1 Aralık Cuma 1267. Bölüm Özeti

Öte yandan Murat ve Güzel aşkında, her iki tarafta acı içindedir. Osman’ın fikriyse, adabıyla gidip istemektir kızı. Bu isteme şaşırtıcı bir sonla biterken, yeni bir hikayenin de başlangıcıdır..