Beni Affet 1259. Bölüm 21 Kasım Salı Özet ve Tüyoları


Güncelleme: 24 Kasım 2017 : 16:37
0

Star Tv’nin beğenilen dizisi Beni Affet 1259. Bölüm 21 Kasım Salı Özet ve Tüyoları ile sizlerleyiz. Her bölümü ile biraz daha kendisini takdir ettiren dizi ülkemizde oldukça beğenilmeye devam ediyor. Beni Affet dizisi bomba gibi bir bölümle sevenlerini heyecanlandıracağa benziyor. Beni Affet dizisi ile ilgili tüm gelişme ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz. İşte Beni Affet 1259. Bölüm Özeti.

Beni Affet 1259. Bölüm 21 Kasım Salı Özetin de; bir önceki bölüm de Yaman’ın hırsına yenilerek Cüneyt’i kaçırması herkesi şok etmişti. Feride konusunda Cüneyt’e olan düşmanlığını açık eden Yaman, çok hasta olan Cüneyt’e acımaz ve onu kaçırdığı yerde eziyetler eder. Yaman, yaptıklarından pişmanlık duymaz ve daha da ileriye giderek Feride ile yüzleşmeye karar verir. Asiye, Feride ile uğraşmaya kararlıdır çünkü Yaman’ın başına gelenlerden onu sorumlu tutar.

Murat, her şeyi göze almıştır ve Güzel ile görüşmeye karar vermiştir. Mükellef ise Murat’ın yapacaklarını tahmin ederek kendince tedbirler alır. Güzel ise her şeyden habersiz evde hayata küsmüş haldedir. Zeynep ve Toprak düğün hazırlıkları telaşındadır. Ancak ikisinin de tahmin edemediği bir şey vardır. Zeynep ve Toprak’ın evleneceğini kendine yediremeyen Ateş, kötü planlar peşindedir ve Zeynep ve Toprak’ın düğünü hiç kolay olacağa benzemiyor. Bakalım Beni Affet 1259. Bölüm de bizi nasıl olaylar bekliyor. Siz de bu sevilen dizi hakkındaki görüşlerinizi yorum yaparak bize iletebilirsiniz.


BENİ AFFET DİZİSİ ÖZETLERİ<<<tıkla


[youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=yTC93dyj1As” width=”100%” height=”350″]