Beni Affet 1256. Bölüm 16 Kasım 2017 Perşembe Özet ve Tüyoları


Güncelleme: 16 Kasım 2017 : 20:33
0

Ülkemizde fenomen hale gelen Beni Affet, tüm heyecanıyla devam ediyor. Beni Affet 1256. Bölüm 16 Kasım 2017 Perşembe Özetini haberimizde bulabilirsiniz. Star Tv’nin gündüz kuşağının başarılı yapımı, Beni Affet aşk üçgeni içinde sürüp giden senaryosu ile her geçen gün sevenlerini biraz daha acaba ne olacak? sorusunu düşündürüyor. Sevilen dizi Beni Affet’in her bölümü heyecanla bekleniyor. Süregelen bir aşk hikayesinin sonu nereye varacak herkesin merak konusu. Bakalım yeni bölümde bizi nasıl gelişmeler bekliyor.

Yaman, Seher’le görüşmek ister çünkü Seher’in Cüneyt ile görüştüğünü öğrenmiştir. Seher ise Feride’nin yanına gider. Feride, Yaman’a gerçekleri anlatacaktır. Yaman ise hayatını olumsuz yönde değiştirecek bilgilere ulaşmak üzeredir. Ateş, Toprakla hesaplaşmayı düşünmektedir ve onu arar. Toprak ise her şeyden habersizdir. Toprak ise başka düşüncelerle meşguldür. Zeynep’e evlenme teklifi yapmaya hazırlanıyordur. Zeynep ise iki kişi arasında yani Ateş ve Toprak arasında kalmıştır. Bakalım Zeynep, bu seçimini Ateş’ten yana mı, Toprak’tan yana mı kullanacak? Şahin’in Yiğit’e para verdiğini öğrenen Kader, paraları geri ister. Ancak Yiğit’in cevabı sert olur. Kader, Yiğit’ten aldığı bu sert tepki karşısında şok olur.


BENİ AFFET DİZİSİ ÖZETLERİ<<<tıkla


Beni Affet 1256. bölümde neler olacak? Feride konusunda Yamaç ve Cüneyt cephesinde nasıl bir çekişme yaşanacak? tüm bu soruların cevabını sitemizden takip edebilirsiniz. Siz de sevilen dizi Beni Affet hakkındaki görüşlerinizi yorumlarınızla bize ulaştırabilirsiniz.