Beni Affet 1254. Bölüm 14 Kasım 2017 Salı Özet ve Tüyoları


Güncelleme: 13 Kasım 2017 : 23:36
0

Beni Affet 1254. Bölüm 14 Kasım 2017 Salı Özet ve Tüyoları ile sizlerleyiz. Star Tv’nin gündüz kuşağında fenomen haline gelen başarılı yapım Beni Affet, önemli gelişmelerle devam ediyor. Yıllardır ekranlarımızı süsleyen Beni Affet dizisi ile ilgili tüm gelişmeleri, özet ve tüyoları sitemizden takip edebilirsiniz. Beni Affet 1254. bölüm özet ve tüyolarını sizler için derledik. Beni Affet 1254. bölüme geçmeden önce, bir önceki bölüm de neler olduğunu hatırlayalım.. Beni Affet 1253. bölümde;

Feride, Yaman’ın gönlünü tekrar kazanmak için elinden geleni yapmaktadır. Yaman ise Cüneyt ile Feride arasında yaşananların farkına varmasıyla Feride’ye karşı tavır almıştır. Feride, Yaman’ın yanlış anlamalarını düzeltebilmek için Cüneyt ile konuşmaya gider, ancak Osman’la karşılaşması olayları bambaşka bir boyuta taşır. Zeynep, Pınar’ı kurtarmak için uğraşmaktadır. Toprak ise Zeynep’in gözüne girebilmek için, ona yardım etmeye çalışır fakat Ateş, engeli ile karşılaşır. Toprak konusunda Ateş’e yardım eden Sevgi, Zeynep ve Toprak’ın işlerini daha da zorlaştırır.

Beni Affet 1254. bölüm özet ve tüyoları. Feride, Yaman ile barışmıştır ve beraber sinemaya giderek mutlu anlar yaşarlar. Ancak Feride ile Yaman’ın mutluluğu uzun sürmeyecektir. Çünkü Cüneyt’in Feride’yi zorla öptüğü anların görüntüsü ortaya çıkmıştır. Bu görüntüler Feride’yi çok zora sokmuştur. Feride, Yaman’ın Cüneyt’e olan tavrını bildiği için, Feride’yi küçük düşürmek için bu görüntüleri Yaman’ın planladığını düşünmektedir. Feride, bu konuyu Yaman ile tartışır. Yaman ne olduğunu anlayamamıştır çünkü bu olayla bir ilgisi yoktur. Yaman önemli bir toplantıdadır ve Feride’den duydukları sonrası, Cüneyt’in peşine düşer. Çünkü Yaman, bu görüntüleri Cüneyt’in Feride’yi elde etmek için ortaya çıkardığını düşünmektedir.

Zeynep’in kardeşi Pınar kurtulmuştur. Zeynep, Pınar’ı kurtaran kişinin Toprak olduğunu düşünmektedir ve ona borçlu olduğunu düşünmektedir. Toprak, Zeynep’in kendini borçlu hissetme duygusunu avantaja çevirerek, Zeynep’i kendine yeniden bağlamak için uğraşmaktadır. Zeynep’i kazanmak için uğraşan Toprak’ın maskesi düşecektir. Murat ile Güzel’in kaçması, Mükellef’in sabrını zorlamaktadır ve onları bu yaptıklarına pişman etmek için planlar yapmaktadır. Mükellef’in tek amacı Güzel’i evine geri getirmektir ancak karşısına Zühre engeli çıkar.


BENİ AFFET DİZİSİ ÖZETLERİ<<<tıkla


Beni Affet 1254. Bölüm 14 Kasım 2017 Salı günü yeni bölümde bakalım bizi nasıl süprizler bekliyor? Yaman ile Feride’nin arası tekrar açılacak mı? Cüneyt, şantajı yapanı bularak kendini temize çıkarabilecek mi? Mükellef, Güzel’i bulabilecek mi? tüm bu soruların cevabını haberimiz güncellendiği zaman bulabilirsiniz. Sizde yorumlarınızla Beni Affet dizisi hakkındaki görüşlerini bize ulaştırabilirsiniz…

BENİ AFFET YENİ SEZON FRAGMANI