Beni Affet 1250. Bölüm 8 Kasım 2017 Çarşamba Özeti


Güncelleme: 7 Kasım 2017 : 20:40
0

Gündüz kuşağın da ekranlarımıza gelmeye devam eden  Beni Affet 1250. Bölüm 8 Kasım 2017 Çarşamba Özeti ve tüyoları sizler için haberimizde. Star Tv’ de ekranlarımızı süsleyen Beni Affet dizi her yeni bölümü ile izleyenleri heyecanlandırmaya devam ediyor. Feride, Cüneyt ve Yaman arasında kalmıştır. Ancak Yaman’a olan aşkı devam etmektedir. Yaman bazı şeylerin farkında olsa da elinden pek bir şey gelmez. Çünkü Feride’ye inanmaktadır. Cüneyt ise uzun zamandır olduğu gibi, aşkının peşinden gitmeye devam etmektedir. Cüneyt’in Feride aşkı bitip tükenmeyeceğe benziyor. 

Feride yeni bölümler de sanki ikili oynayacağa benziyor. Yaman’a hala aşık olduğunu ve onunla mutlu günler yaşayamaya devam edeceğini düşünüyor. Cüneyt’e ise, hastalığından dolayı ilgi göstermeye ve adeta acıdığından ilgi gösteriyor görüntüsü veriyor. Bakalım yeni bölümler de Feride’nin tavırları ne olacak? Yaman, Cüneyt’in hastalığını ve ciddiyetini öğrenir. Yaman, bu duruma hem üzülür, hemde Feride’nin tavrını düşünmeye başlar. Bunun için, kendince bir şeyler yapmaya kalkışınca, Feride’yi zor bir durum içine sokar. Cüneyt’in de sert tepkisiyle karşılaşınca, daha içinden çıkılmaz bir durum içine girerler.

Murat ve Güzel, bir türlü kavuşamayacağa benziyor, çünkü önlerinde Mükellef gibi büyük bir engel var. İkisi de elinden geleni yapmasına rağmen, her çabaları sonucu daha büyük sorunlarla karşılaşmaya devam ediyorlar. Murat ve Güzel ilişkisini nasıl şekil alacak? Güzel’in kaçırıldığını öğrenen Mükellef, çılgına döner ve hemen yardım etmesi için Zühre’nin yanına gider. Ancak orada Mükellef’i bekleyen başka bir süpriz vardır. Ateş ve Toprak, Zeynep için her defasında birbirlerinden şüphe ederek karşı karşıya geliyorlar. Zeynep ise kararsız. ateş’ten kurtulma çabası ve Toprak’ı elde etme düşünceleri nasıl sonuçlanacak? Beni Affet 1250. Bölüm 8 Kasım 2017 günü bizi süprizlerle dolu bir bölüm bekliyor. Beni Affet dizisine dair yeni haber ve tüyolar için sitemizi takip edebilirsiniz…


BENİ AFFET ÖZETLERİ<<<tıkla