Beni Affet 1249. Bölüm 7 Kasım Salı-Özet ve Tüyoları


Güncelleme: 4 Kasım 2017 : 20:48
0

Star Tv’nin günlük kuşağının vazgeçilmez yapımları arasına adını yazdıran Beni Affet Dizisi özet ve tüyoları ile sizler için haberimizde… Beni Affet 1249. Bölüm 7 Kasım Salı-Özet ve Tüyoları. Cüneyt’in hastalığının ciddiyetini öğrenen Feride’nin kafası karışmıştır. Yaman ile olan ilişkisinin zarar görmesinden korkmaktadır. Seher, Feride ile Cüneyt arasında olan yakınlaşmayı Yaman’a göstermenin peşindedir ve bunu bir nebze başarır. 

Feride’nin bir kulübe de Cüneyt ile bir gece geçirdiğini öğrenen Yaman şok olur. Yaman büyük hayal kırıklığı ile Feride’nin yanına giderek hesap sorar. Feride daha fazla bu iki kişi arsasında kalmaya dayanamaz ve Yaman’a her şeyi anlatır. Yaman daha da çıkılmaz duygular içinde girer. Murat, Güzel ile olan ilişkisini tekrar yoluna sokmaya çalışmaktadır. Bunun için abisi Cüneyt’ten Mükellef ile konuşması için yardım ister. Cüneyt, Mükellef ile konuşur fakat işler daha da karışır. Murat için artık tek çare kalmıştır; Güzel’i kaçırmak…

Ateş, kendisinden şüphelenen Toprak’ın düşüncelerini fark eder ve bir çıkar yol aramaya başlar. Pınar ise Ateş’e yakınlaşmanın yollarını aramaktadır. Yeni bölümler de Pınar, Ateş aşkını görebiliriz. Yiğit ise Kader ile kavuşamamalarının asıl nedeninin, maddi zorluklar olduğunun farkına varır ve Şahin’den yardım ister. Ancak bu yardım isteği işleri daha da karıştıracaktır. Beni Affet 1249. Bölüm 7 Kasım Salı-Özet ve Tüyoları nı sitemizden yeni içeriklerle haberimiz güncellendikçe takip edebilirsiniz.