Beni Affet 1247. Bölüm 3 Kasım Özet ve Tüyoları


Güncelleme: 31 Ekim 2017 : 20:01
0

Beni Affet 1247. bölüm 3 Kasım 2017 Cuma özeti ve tüyoları. Günlük Dizi Kuşağının vazgeçilmezlerinden, Star Tv’nin önemli dizilerinden olan Beni Affet 1247. Bölüm özet ve tüyolarını haberimizde bulabilirsiniz. 3 kasım 2017 cuma günü ekranlarımızı süsleyecek olan Beni Affet dizisinde önemli gelişmeler mi yaşanacak? Yaman, Feride ve Cüneyt ile ilgili  şüphelerinde haklı mı? Mükellef, Murat ile Güzel’i ayırabilecek mi? Toprak, Ateş ve Zeynep’in ilişkisini öğrenecek mi? diziye dair hepsi ve daha fazlasını sitemizden takip edebilirsiniz.

Geçtiğimiz günlerde yayınlanan bölümlerde, Feride, Cüneyt’in hastalığını öğrenmiş ve ona daha da yakınlaşmaya başlamıştı. Cüneyt, her ne kadar hastalığından dolayı zor durumda olsa da, Feride’nin kendisine karşı artan ilgisinden oldukça mutlu olmuştur. Cüneyt, Feride’nin bu halinden umutlanarak sürekli eski günlere dönmenin çabası içine girmiştir. Yaman ise bu durumun az çok farkına vararak, şüphelenmeye başlamış ve Feride’yi kaybetmemek için elinden geleni yapmaya hazırdır.

Murat ve Güzel’in mutluluklarına engel olan Mükellef, onları ayırmak için planlar yapmaktadır. Bakalım Mükellef’in yapmaya çalıştığı kötülük planlarına, Murat ve Güzel’den nasıl bir tepki gelecektir. Hastane Odasında, tartışmaya başlayan Ateş ve Toprak’ı, Zeynep nasıl sakinleştirecektir. Zeynep, bu zor durumun içerisinden nasıl çıkacak? Beni Affet dizisi 1247. bölüm özet ve tüyoları elimize ulaştıkça haberimiz güncellenecektir.