Beni Affet 1245. Bölüm Özeti 1 Kasımda Neler Olacak?


Güncelleme: 31 Ekim 2017 : 19:14
0

Feride, geçen bölüm de Cüneyt’in hastalığı hakkında bilgi almak için Doktor Mine’nin yanına gider. Fakat Mine’nin garip tavırlarından Feride şüphelenir ve kötü bir durum olduğunun farkına varır. Beni Affet 1245. Bölüm Özeti 1 Kasımda Neler Olacak?

Feride, Cüneyt’in yanına gitmeye karar verir. Doktor Mine’den öğrenemediklerini Cüneyt’in kendisine soracaktır. Feride’nin korkusu boşa değildir. Çünkü Cüneyt’in hastalığı günden güne kötüye gitmektedir. Ve bu durum Cüneyt’i daha da hırslı hale getirir. Çünkü Feride’yi kaybetme korkusu Cüneyt’i deli etmek üzeredir. Feride’ Cüneyt’in yanına gelir ve neyi olduğunu sorar. Cüneyt, ilk başlarda anlatmak istemese de, gerçekleri öğrendiğinde Feride’nin kendisine olan ilgisinin artacağını düşünerek, Feride’ye herşeyi anlatır. Feride, inanmak istemez. Ancak Cüneyt, anlattıklarının gerçek olduğunu, çok hasta olduğunu, onu bu halde bırakmamasını ve hep yanında kalmasını ister.

Feride, Cüneyt’e hastalandığından dolayı daha da yakınlık gösterir; tıpkı eski günlerde ki gibi. Ancak bu ansızın yakınlaşma Yaman’ın dikkatini çeker ve aralarında bir şey olduğundan şüphelenmesine neden olur. Bu durum Feride’nin başını ağrıtacağa benziyor.

 

Murat ve Güzel’in hayalleri, planları Mükellef yüzünden suya düşmüştür. Murat ve Mükellef’in karşılaşması herşeyi bozmuştur. Mükellef, ilk görüşte murat ve Güzel’in aralarında bir şey olduğunu anlamıştır ve işini şansa bırakmadan onları ayırmak için bir plan yapması gerektiğini düşünür.

Zeynep’le Toprağın yakınlaşması Ateş’in canını sıkmıştır. Zeynep hastadır ve hastane de yatıyordur. Ateş, Zeynep’in hastalığı ile ilgileniyordur ve bir ara dışarı çıkıp döndüğünde, Toprak’ı Zeynep’in yanında görür ve ona burada ne işi olduğunu sorar. Bir an da Ateş ve Toprak arasında sinirler gerilir ve iş tartışmaya döner. Beni Affet Dizisi özet, fragman ve analizlerini sitemizden takip edebilirsiniz…