Beni Affet 1224. Bölüm Özeti 3 Ekim Tüyoları


Güncelleme: 3 Ekim 2017 : 09:22
0

Star TV’nin günlük dram dizisi Beni Affet yeni bir haftaya dünkü bölümü ile merhaba dedi. Beni affet 1224. Bölüm özeti ve ayrıntıları haberimizden takip edebilirsiniz.

Beni Affet 1224. Bölüm özeti öncesi dün neler yaşanmıştı bir hatırlayalım isterseniz. Beni Affet bölüm özeti; Feride bebeğini kaybetmiş ancak bunu Yaman’a söyleyememektedir. Diğer taraftan Cüneyt ise Feride ile görüşmek ister.

Feride Cüneyt ile görüşmek için yola koyulur. Yaman’a yalan söyleyerek dışarı çıkan Feride takip edilmektedir. Asiye Feride’den şüphelenir ve onu takibe almıştır. Cüneyt ile Feride’i yan yana gören Asiye şok olmuştur ancak koyduğu trpki ile de Feride’yi şok etmiştir.

Beni affet 1224. Bölüm özeti öncesi, Pınar ablası Zeynep’in itirazlarına rağmen iş görüşmesi için Lerzan’ın yanına girmiştir. Zeynep bunu öğrendiğinde hemen şirkete gider. Şirkette Ateş ile karşılaşan Zeynep Ateş’e yüz vermez. Ateş ise Zeynep’i gördüğüne şaşırmıştır.

Toprak ise hayatının aşkını bulmak için çıktığı yolda hiç beklenmedik birisi ile karşılaşır. Yiğit ise Kader için hazırladığı planlarına devam etmektedir.

Beni affet 1224. Bölüm özeti en kısa zamanda yazımızda olacak. Özet ve tüyolarımız için burayı takip edebilirsiniz.


Beni Affet 1223-1224-1225-1226-1227. Bölüm Özet ve İpuçları


Feride, Yaman’a bebeğiyle ilgili gerçeği anlatabilmek için kıvranırken Asiye, evde yavaş yavaş otoritesini hissettirmeye başlar. Asiye’nin öğreneceği büyük bir sır Feride’yi çok zor bir durumda bırakır. Cüneyt, Güneş’in yaşadığı huzursuzluklar yüzünden zor durumdadır. Osman’ın bir sonraki planını öğrenen Zühre ise deliye döner.

Babaları tarafından bir kez daha ihanete daha uğrayan Pınar ve Zeynep, ev sahibinin kapıya dayanmasıyla çok daha büyük bir sıkıntının eşiğindedir. Ateş, Sevgi ve Şahin, büyük gerçekten habersiz, Toprak’la ilgili gelişmeleri öğrenip çok mutlu olurlar. Yiğit’in gerçekten büyük bir sıkıntı yaşadığını düşünen Kader, Yiğit’i kurtarmak için çok tehlikeli bir yola başvurur.