Beni Affet 1222.  Bölüm Özeti. Hafta Finali İpuçları (29 Eylül)


Güncelleme: 27 Eylül 2017 : 10:03
1

Beni Affet dizisinde Yaman kafasındaki kurşunla yaşamak zorunda kalmıştır. Bu durum Yaman ve Feride aşkını etkileyecek midir? Beni Affet 1220. Bölüm özet ve tüyoları, gelecek hafta tahminleri haberimizde.

Önceki bölümlerde Asiye oğlu Yaman ile görüşmüş ve geçmişe ait bazı şeyler anlatmıştır. Anlatılanlar herkeste şok etkisi yapmıştır. Ateş ve Zeynep cephesinde de işler karışacak gibidir.

Lerzan, Zeynep ve Pınar’ın peşini bırakmamaktadır. Yeni kumpaslar peşine düşen Lerzan Zeynep ve Pınar’ a yeni bir oyun oynayacaktır. Zeynep’in Ateş ile olan ilişkisini Zeynep’in babasıjna anlatmak ister.


Beni Affet Haftalık Özet ve Tüyolar >>>Tıkla<<<


Tüyo: Yaman kafasındaki mermi sebebi ile Feride ile arasında bir duvar örecek ve sürekli kızgın tavırları ile Feride ile arasını bozacaktır. Buda Feride’yi Cüneyt’e kaydırabilir.

Lerzan kötü planlarına devam ederken Galip’in kendisini takip ettiğinden habersizdir. Lerzan yaptığı hamle ile Ateş ve Galip cephesine de savaş açtığının farkında değildir. Murat ve Güzel ise saklı sırlar arasında birbirlerine daha fazla bağlanırken Güzel bu durumdan rahatsızdır. Gerçekleri söylemek istemektedir.

Comments are closed.