Beni Affet 1218. 1219. Bölüm Özet ve Tüyoları(25-26 Eylül)


Güncelleme: 24 Eylül 2017 : 13:21
0

Beni Affet Star Tv ekranlarında dolu dizgin devam ediyor. Yaman ve Feride kavuşmuşlardır ve dolu dizgin aşklarını yaşamaktadırlar. Bakalım Beni Affet 1218. 1219. bölüm özet ve tüyoları nda neler olacak?

Feride ve Yaman’ın kavuşmasının ardından ikiliyi kaplayan sevgi selinin etkisi kısa sürede geçecektir. Çünkü Yaman’ın vurulduğu zamandan geriye kalan bazı şeyler vardır. Kafasından vurulmuştur, haftalarca baygın yatmıştır, peki Yaman’da ne kalmıştır, bu vurulmanın etkisi ne olacaktır?

Beni Affet 1218. Bölüm Özet ve Tüyoları: Öte yandan Asiye’nin boş durmaya niyeti yoktur. Yaman’ın bulunmasında parmağı vardır, kendini affettirmek en azından “kendisini” anlatmak için fırsatı vardır.

Yaman “başından” geçen ayların acısını silmeye, Feride’yle yaralarını sarmaya, eski aşk dolu günlerine dönmeyi planlarken bir anda karşısında annesini görmesiyle paramparça olur.

Beni Affet 1219. Bölüm Özet ve Tüyoları: Asiye “Yaman” için bitmiş, kendisini terk etmiş gitmiş biridir. Peki neden şimdi dönmüştür? Ne anlatacaktır, dahası Ahmet’le ilgili ve geçmişle ilgili neler bilmektedir.


Beni Affet 1218-1222. Bölüm Özet ve Tüyoları(25-29 Eylül)


Beni Affet 1218. 1219. Bölüm Özet ve Tüyoları (Pazartesi-Salı)

Yaman, Feride’yi de yanına alarak doktora gider. Doktor, Yaman’ın başına aldığı darbeyle ilgili şok edici şeyler söyler. Öte yandan Asiye, Yaman’ı görmek için eve gider. Bu durumu öğrenen Yaman çılgına döner. Cüneyt ise beklenmeyen bir rahatsızlık geçirir. Bu duruma şahit olan Osman, Cüneyt’in sözleri nedeniyle oldukça şaşırır.

Aklı sürekli Zeynep’te olan Ateş, soluğu onun evinde alır. Sevgi ise Ateş’in bazı hareketlerinden şüphelenir ve onu takip eder. Zeynep ve Pınar, babalarının başına açtığı bir belayı Ateş’e hissettirmemeye çalışırlar. Ancak Sevgi’nin beklenmeyen hamlesi herkesi şaşkınlığa uğratır. Yiğit ise oynadığı yeni oyun sayesinde, Kader ve Mahir cephesinde tamiri oldukça güç olan bir yara açmayı başarır.

Beni Affet 1219. Bölüm Özet ve Tüyoları (Salı)