Beni Affet 1216. ve 1217. Bölüm Özet ve Tüyoları(21-22 Eylül)


Güncelleme: 19 Eylül 2017 : 16:51
0

Beni Affet 21 Eylül ve 22 Eylülde yayınlanacak olan 1216. bölüm ile 1217. bölüm özet ve tüyolarını haberimizde takip edebilirsiniz. Star tv‘nin günlül dizisi Beni Affet yeni sezon da da adından söz ettirecek gibi.

Yaman uçurumdan düşmüş ve Boris Yaman’ın peşini bırakmamaktadır. Yaman’ın yerini tespit eden Boris onu temizlemek için her şeyi yapacaktır. Beni Affet özetinden, Murat ise çevresindekilerin zorlamalarına daha fazla dayanamaz ve Nazire’nin ayarladığı kızla görüşmeye gider. Osman ise ona engel olmaya çalışmaktadır.


Beni Affet 2017-2018 Oyuncu Kadrosu? Yeni Gelen Oyuncular


Seher Yaman’a müdahele etmiştir. Feride ve Cüneyt ise Seher’in evini görmüşlerdir. Bu sırada Zeynep ve Ateş aşkı da yavaş yavaş başlamak üzeredir. Metin’in iyileşmesinden dolayı Zeynep Ateş’e karşı memnuniyet içerisindedir.

Yaman’ı bir türlü bulamayan Feride en sonunda bir tv programına çıkmaya kara verir. ancak başına geleceklerden habersizdir. murat ise yine olacaklardan habersiz Defne ile buluşmaya gider. Zeynep ve Pınar ise babalarının borçlu olduğu kişiler tarafında rehin tutulmaktadırlar. Ateş ise bunu öğrenir öğrenmez hemen Zeynep’in yanına gider. Böylece aralarındaki aşk daha fazla körüklenmeye başlamıştır.

Cüneyt ve Feride, Güneş’le vakit geçirirken Yaman’la ilgili önemli bir telefon alırlar. Küçük de olsa iyileşme belirtileri göstermeye başlayan Yaman’ın son durumu merak uyandırıcıdır. Yaman’a bakan Seher ise kapısını çalan davetsiz misafir ile çok zor bir duruma düşer. Ahmet, geçmişe gömdüğü Asiye’nin gelip, söylediği sözler karşısında alt üst olur. İlk buluşmalarına hazırlanan Murat ve Defne’nin yerine geçen Güzel’i ise heyecanlı anlar bekler.

Metin’in yanına gitmek isteyen Zeynep ve Pınar, aldıkları acı haberle sarsılır. Levent ve Lerzan, Remzi’yi bulur ve ona önemli bir teklifte bulunur. Kardeşinin başına gelenlerin hesabını sormak isteyen Zeynep, soluğu onun işyerinde alır. Aklı Zeynep’te olan Ateş, Zeynep’in başına gelenleri duyunca çılgına döner. Neriman ve Sevgi arasındaki yakınlıktan rahatsız olan Yiğit’le Mahir arasında tartışma çıkar.

Yeni bölüm özet ve tüyoları elimize ulaşır ulaşmaz haberimize eklenecektir. Sizler dizinin yeni sezonu hakkında neler düşünüyorsunuz. yeni karakterlerin diziye uyumu var mı? Dizi eski tadını veriyor mu? Lütfen yorumlarınız ile yapımcılara ve kanal yetkililerine mesajlarınızı iletin.