Beni Affet 1210. Bölüm Özeti 13 Eylül


Güncelleme: 12 Eylül 2017 : 22:47
2

Beni Affet dizisinin 1210. bölümünde neler oldu? 13 Eylül 2017 Çarşamba günü Beni Affet’te neler oldu? Beni Affet 1210. bölüm özetini sizler için yazdık.

Ateş’in hayatında yeni bir dönüm noktası vardır. Bu dönüm noktasının adı ise Zeynep olmuştur. Ateş, rüyalarında gördüğü Zeynep ile beklemediği bir anda karşılaşacak ve duruma çok şaşıracaktır. Zeynep’in ise asıl aklında olan ailesidir. Ailesinin ayrılmaması için elinden geleni yapmaktadır.

Beni Affet 1208-1209-1210-1211-1212. Bölüm Özeti

Zeynep’in bir diğer amacı ise kardeşi Metin’i evlendirerek onun mutlu olmasını sağlamaktır. Ailesine oldukça düşkün bir karakter olan Zeynep’in önceliği ailesidir.

Mahir ise Yiğit ve Kader cephesindeki gelişmelerden dolayı mutsuzdur. İşler bir türlü Mahir’in istediği gibi gitmemektedir. Mahir bu durum karşısında pes etmeyecektir. Son çare olarak Şahin ve Sevgi ile de görüşüp onlarla konuşmaya karar verecektir.

Cüneyt’in amacı ise Tamir’e ulaşabilmektir. Cüneyt, Boris karakterinin kardeşi olan Tamir’e ulaşabilmenin yolunu bulduğunu düşünmektedir. Fakat bakalım durumlar onun umduğu gibi yolunda gidecek mi?

Ortalardan kaybolan Murat’ı bulmaya çalışan ise Osman olmuştur. Osman binbir çaba sonucunda Murat’ı bulabilmiştir. Ama onun eve dönüp dönmeyeceği konusunda Cüneyt ile konuşmasını ister. Cüneyt’in Murat’ı ikna edebileceğini düşünen Osman, Cüneyt ile ikisinin konuşmasını sağlayacaktır.

Murat ise oldukça inatçıdır. Cüneyt’in onu ikna edip edemeyeceğini ise ilerleyen bölümlerde göreceğiz. Siz dizinin yeni bölümü hakkında ne düşünüyorsunuz? Beni Affet dizisinin yeni sezonundaki olay akışını beğendiniz mi?

2 YORUMLAR

Comments are closed.