Beni Affet 1209. Bölüm Özeti Fragmanı Tüm Ayrıntılar


Güncelleme: 11 Eylül 2017 : 18:41
0

Beni Affet 1209. bölümde neler oldu? Beni Affet 1209. bölümde bizi neler bekliyor? Beni Affet dizisinin 1209. bölümüyle Salı günü yayınlanan bölümünün tüm ayrıntıları haberimizde!

Toprak’ın hastalığının gittikçe kötüleşmesi onun fenalaşmasına neden olacaktır. Toprak’ın yanına yerleşen Ateş ise onun iyileşebilmesi için elinden gelen çabayı gösterecektir. Toprak karakterinin halası rolünde izlediğimiz Lerzan ise onun iyileşebilmesi için farklı bir teklifle Ateş’e gelecektir.

Beni Affet 1208-1209-1210-1211-1212. Bölüm Özeti

Yiğit ise Kader’e karşı planlar kurmaktadır. Kader’e zarar verebilmek için her fırsatı değerlendiren Yiğit’in bu sefer planlarında başarılı olup olamayacağını ise ilerleyen bölümlerde göreceğiz. Mahir ise Yiğit’in planlarının farkındadır. Daha önce de olduğu gibi yine Yiğit’in asıl amacını ve hainliğini Kader’e göstermek istemektedir. Kader ise olaylara iyi niyetle baktığı için bazı olayların gerçeğini görmesi zaman alabilir.

Mahir pes etmeyecek ve gerçeklere Kader’i ikna edebilmek için var gücüyle çalışacaktır. Kader’in Yiğit’e mi yoksa Mahir’e mi inanacağı ise şimdilik belli değil.

Feride ise Yaman’ın ölümünü öğrendiği için büyük bir şok yaşamaktadır. Ancak içinden bir ses bu ölüme inanmaması gerektiğini söylemektedir. O da bu sese inanarak bir kanıt olduğunu öğrenir. Ancak bu kanıta tek başına ulaşamayacaktır. Cüneyt’in yanına bu nedenle giden Feride’yi Ahmet’in görmesi de sorun çıkaracaktır. Çünkü Ahmet, her şeyin nedeni olarak Cüneyt’i görmektedir ve onu bir hedef haline getirmiştir.

Zühre Osman cephesinde de sular durulmuyor. Zühre Osman’dan ayrılmakta kesin kararlıdır. Bu nedenle boşanma davası için adliyeye gidecektir. Osman’ın ise bu durum karşısındaki tavrı merak ediliyor.

Beni Affet’in yeni bölümünü beğendiniz mi? Beni Affet 1209. bölümü nasıl buldunuz? Sizce olay örgüsü ve konular düzgün ilerliyor mu?