Beni Affet 1194. Bölüm Özeti 30 Mayıs Tüyoları


Güncelleme: 29 Mayıs 2017 : 17:59
1

Heyecanlı bölümlerin ardı arkası kesilmeden devam ediyor. Beni Affet heyecan dolu bir haftaya girdi Pazartesi gününü geride bıraktı Salı günü neler yaşanacak merak konusu oldu.Beni Affet 1194.Bölümde neler olacak?30 Mayıs tüm tüyolar haberimizde.

Yaman Feride için ve babası için Banu’yla ilgili bir plan yapar ve bunu devreye sokar. Bi oyun oynamaya karar veren Yaman hiç beklemediği şeylerle karşılaşır. Melis’e ise bir telefon gelir bu teklefon kim tarafından edilmiştir.Melis telefon sonrası neden allak bullak olmuştur.

Murat ise annesi ile barışmış gibi rol yapar. Murat’ın sevinçli olduğunu gören Osman artık Filiz’e nasıl davranacağı nasıl hareket edeceği merak konusudur.

Ateş ise Selçuk’un peşine düşmüştür. Tüm gerçekleri ortaya çıkarmak için Sevgi’nin suçsuzluğunu kanıtlamak için bu işin peşini bırakmaz. Sevgi ise tüm bunlardan habersiz karakola gidip teslim olmak için yola düşer.

Yiğit ise Kader’le mutlu yuva kurmanın yolunu yapmaya çalışır.Alper ise bu arada Ceylena tehditler savurur. Ceylan’ı her şeyi Mahir’e anlatmakla tehdit eder.Ceylan ise Alper’i sus payı vermek için ceza evine gider fakat beklediği şeyle karşılaşamaz.

Beni Affet 29-30-31 Mayıs Özetleri ve Tüyoları Beni Affet 1193-1194-1195 Bölümlerde Neler Yaşanacak <<< Tıklayınız

1 YORUM

Comments are closed.