Beni Affet 1193. Bölüm Özeti 29 Mayıs Tüyoları


Güncelleme: 28 Mayıs 2017 : 17:51
0

Beni Affet sezon finaline az bir zaman kala heyecanlı bölümlerle izleyici ile buluşuyor. Yeni bir haftaya heyecan dolu bir bölümle start verecek. Beni Affet 1193. Bölüm Özeti 29 Mayıs Tüyoları

Feride hapishanede olmasına hala anlam veremezken Cüneyt ise Feride’nin göz altına alındığını öğrenince kendini karakolda bulur. Feride’nin yanına gidince aldığı tepki oldukça serttir.

Yaman ise Feride’yi kurtarmak için  Banu’ya ilginç bir teklifte bulunur. Yaman’ın aklındakiler gerçekleşirse Banu yaptıklarının cezasını çekecek ve Feride de bu sayede kurtulmuş olacak ve aynı zamanda Banu’nun gerçek yüzünü babasına göstermiş olacaktır.

Nazire ise artık iyice iyileşme sürecine girmiş ve hastaneden taburcu işlemlerini yaptırmıştır. Kozanlar hastanaden sonra Nazire’yi Yaman’ların evine getirir.

Osman ve Zühre’nin bulunduğu bir ortamda Melis’in Feride hakkında atıp tutması Osman ve Zühre’nin tepki vermesine neden olur. Osman ve Zühre Melis’in azının payını verimiştir.

Pembe’nin katili olarak aranan Sevgi’nin polise teslim edilmemesi için Ateş elinden geleni yapar. Tüm gerçekleri ortaya çıkarmada kararlıdır. Sevgi ise içinde bulunduğu duruma üzülürken diğer taraftan da Ateş’in neden bu kadar onu koruduğunu sorgular.

Bu arada boş durmayan Ateş ve Şahin Selçuk’un yasa dışı ilaç alıp sattığı kişiyi yaptıkları planlar neticesinden bulurlar.

Ceylan ise bir yandan korkarken diğer yandan Alper’e sus payı olarak para vermek için para bulmaya çalışır. Mahir ise Ceylan için yeni planlar peşindedir.

 

Beni Affet 29-30-31 Mayıs Özetleri ve Tüyoları Beni Affet 1193-1194-1195 Bölümlerde Neler Yaşanacak