Beni Affet 1183-1187. Bölümler Özet ve İpuçları 15-19 Mayıs Neler Olacak?


Güncelleme: 22 Mayıs 2017 : 15:35
8

Feride’nin Yaman’dan hamile olması her şeyin dengesini değiştirecek güçtedir. İki yeni evli bu hamilelik haberiyle çok mutlu olurlar. Yaman bu olan bitene inanamazken Feride Güneş’e bir kardeş verecek olmanın heyecanını içinde yaşar. Bunu saklamaya karar veren çiftin başına bela açmakta usta olan Melis bu haberi öğrenir ve Cüneyt’e anlatır. İpler de o zaman kopmaya başlar.

Cüneyt “bu” çocuğun kendinden olduğunu düşünmeye başlar. Başka bir ihtimal yoktur ona göre bunun peşine düşer. Fakat Feride’ye bunu doğrudan söylemek yerine, bu çocuğun kendinden olup olmadığını, kaç aylık olduğunu öğrenerek işe başlamak ister ve bunu gizli kapaklı yapmaya karar verir. Bu yapacağı hamle her şeyi alt üst edecektir. Peki Cüneyt bunu nasıl öğrenecektir? Yaman bunu duyacak mıdır? Feride öğrendiğinde bu oyunu nasıl bir tepki verecektir?

Öte yandan Banu’nun Suç ortağı Boris’in bir anda ortaya çıkması, her şeyi alt üst edecek güçtedir. Boris “Banu” gibi değildir amacı paradır ve bu uğurda her şeyi yapacak güçtedir. Banu’nun kendisine yalan söylediğini aslında hiçbir şeyin yolunda olmadığını öğrenmesiyle her şey allak bullak olur. Boris kimdir, amacı nedir, neden Banu’yla birlikte buraya gelmişlerdir hepsi ve daha fazlası haftaya çok yakında sitemizde.

Bahar’ın ameliyatının iyi geçmesi ve iyileşmesi şüphesiz en çok Ateş’i mutlu eder. Bahar eve çıkarken, Sevgi çalışmaya, kendisine bir iş bulmaya karar verir. Nasıl bir tehlikenin içine girdiğini fark etmeden gireceği bu iş zamanla bütün aileyi etkisi altına alacaktır. Öte yandan Bahar’ın “Galip’e” teşekkür etmek için gitmesi bazı soru işaretlerini de insanın kafasına getirir. Galip oldukça sağlıklıdır ve iyidir? Bu doğru mudur? Galip değil midir yoksa kendisine karaciğer veren? Kimdir?

Ceylan’ın ortalarda olmaması Mahir için iyi bir şeydir. Çünkü Kader’e dönmesi için büyük bir fırsattır. Bu durumu sonuna kadar kullanmaya karar veren Mahir, Yiğit’ten önce yine Kader’i eline geçirmeyi kafasına koyduğu için Ceylan’a boşanma davası işine girişir. Çocuk da ondan değildir o zaman engel nedir? Öte yandan Ceylan zor günler geçirmektedir, köşeye sıkışmıştır. Kader’in de aklı karışıktır, Mahir’i tuzağa düşürmüşlerdir bunu anlamıştır. Mahir’in her şeyi anlatmak ve Kader’i ikna etmek için bir planı vardır. Kader’i kaçıran Mahir o gecenin sabahında bambaşka bir güne uyanırlar.

Tıkla>>> Beni Affet Feride’nin Bebeği Kimden? Bebeğin Babası Yaman mı Cüneyt mi?

Tıkla>>> Beni Affet Boris Kim? Gerçek Adı Ne? Dizideki Rolüne Olacak?

Tıkla>>> Beni Affet Dizisi ile ilgili tüm özet, tüyo ve haberler

8 YORUMLAR

  1. sacmalig by. diziden cox cizki filmine benzer. kesin sunu. bitirin bu sacma filmi.ananim.16 mayis 2017

  2. Ben bu dizileri anliyamiyorum,nasil bir dizi yapiyorlar artik sacmaliyorsunuz,Bahar olumlerden dondu Onur ortada yok,biraz inandirici olun,insanin karisi kacirilmis olumlerden donmus koca yok yaninda ,bu turk dizilerinde hep boyle aniden kimse ortadan kayb olur,ya is icin yurydisina gider ya okumak icin gider ve dizi sonunadek de ortada olmaz sacmalik

  3. Beni affet. Sezon finali yapacak ve çok. Sevişliyim inşallah sonu sezon finali mutlu sezon finali yapar

  4. bence bebek yamandan çünkü eyer cüneyten olsaydı 1 ay 2 ay falan başı döner ve midesi bulanırdı ama feride balayından belli böyle bence yamandan.

Comments are closed.