Beni Affet 1176. Bölümde Neler Olacak? 4 Mayıs Özet ve Fragmanı


Güncelleme: 3 Mayıs 2017 : 11:39
1

Star tv ekranlarının günlük dizileri arasında en uzun soluklu olan dizisi Beni Affet 1175 bölümü geride bıraktı.Heyecanın bir an olsun eksiltmeden yoluna devam eden Beni Affet te 4 Mayıs Perşembe neler olacak sevenleri tarafından merak edilmeye başlandı.

Gülüm kendi kendini suçlamaya devam eder.Bahar ile ilgili kendini suçlarken herkesten gizli saklı bir eyler yapar.Murtazayı kaçırma planını ortaya atar.Bahar ise hapsedildiği yerden kaçma yolları arar.Tam kaçacağı sırada şok olacağı bir şeyle karşılaşır.Alper Neriman’ın gerçek niyetini anlamıştır. Fakat Alper bu Ceylan’ı kurtarmaya yetecek mi merak konusudur.

Düğünden sonra balayına giden mutlu çift Feride ve Yaman her şeyin yolunda olduğu bir gün geçirir.Bu keyif dolu gün Melisin hesap sorma bahanesiyle Feride ve Cüneyt’in yanına gelince yarıda kesilir.Ban ise zarar verme niyetinde olduğunun Feride de Yaman da farkında değildir.

Zühre ve Osman ın ise aralarındaki soğukluk devam eder.Osman sadece konuşmak için Filiz’in evine gidince onu orada büyük bir sürpriz beklemektedir.Bu sürpriz sizce nedir? Osman ın yine başı belaya mı girecektir?

1 YORUM

Comments are closed.