Bende Kal Filmi Televizyonda İlk Kez Hangi Kanalda Yayınlanacak?


Güncelleme: 24 Aralık 2018 : 13:54
0

Başrollerinde Süheyl Uygur, Sadi Celil Cengiz, Ruhi Sarı, Peker Açıkalın ve Hüseyin Elmalıpınar’ın yer aldığı Bende Kal adlı Türk filmi televizyonda ilk kez yayınlanacak.

Bende Kal filmi Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor. Birbirinden ünlü isimlerin kadrosunda yer aldığı Bende Kal filmi 24 Aralık Pazartesi günü saat 20.00’de Kanal D‘de yayınlanacak.

2017 yılı yapımı olan Bende Kal filminin yönetmen koltuğunda Utku Uçar oturmakta.

BENDE KAL FİLMİ OYUNCU KADROSU

Bende Kal filminin başrol oyuncuları Süheyl Uygur, Sadi Celil Cengiz, Ruhi Sarı, Peker Açıkalın, Hüseyin Elmalıpınar gibi isimlerden oluşuyor.

BENDE KAL FİLMİ KONUSU NE?

Babasından kalan berber dükkanını işleten, müşterilerine tıraş sonrası yaptığı masajlarıyla ünlü Fikret (Süheyl Uygur) için her şey yolundadır. Ancak bir gün dükkanına gelen pazarlamacı Taner (Sadi Celil Cengiz), tüm düzenini alt üst edecektir.

Taner’in zoruyla otomatik bir masaj cihazı alan Fikret, kazara ünlü mafya babası Altan’ın ölümüne neden olur. Cesedi ortadan kaldırmak için koltukçu Rıza’dan (Ruhi Sarı) bulduğu bir koltuğu kullanır. Ancak bu sırada koltuk, büyük yanlışlıklar sonucu düzenbaz muhtar adayı Düzgün Söğüş (Peker Açıkalın) ile birlikte Adana’ya doğru yola çıkar. Üç arkadaş, 2 gün içinde Adana’dan koltuğu alıp İstanbul’a dönmek zorundadır, ancak Adana’da türbe muamelesi görmeye başlamış koltuğu geri almak hiç kolay olmayacaktır.

Bende Kal, Fikret ve arkadaşlarının peşlerine düşen mafya ile mücadelesini konu diyor. Babadan kalma berber dükkanını işleten Fikret, her tıraş sonrasında müşterilerine yaptığı masaj ile nam salmıştır. Fikret’in hayatı, Taner’in ona zorla masaj aleti satmasıyla kabusa döner. Fikret ve Taner dükkana gelen ünlü mafya babası Altan’ın ölümüne sebep olurlar. Peşlerine mafyanın düşmesini engellemek için cesedi ortadan kaldırmaya çalışan ikili koltukçu Rıza’dan yardım isterler. Cesedi antika bir koltuğun içine gizleyip ortadan kaldırmayı planlarlar. Fakat amaçlarına ulaşamadan mafya tarafından yakalanırlar ve her şeyi itiraf ederler. Bunun üzerine koltuğu geri almak için dükkana dönerler ancak, koltuk düzenbaz muhtar adayı Düzgün Söğüş ile Adana’ya doğru yola çıkmıştır. Mafyanın adamları Altan’ın içinde bulunduğu koltuğu bulup geri getirmeleri için üçlüye 2 gün süre verir. Adana’ya doğru yola çıkan Fikret, Taner ve Rıza kendilerini bambaşka bir maceranın içinde bulurlar.