Barış Arduç Hangi Yapım ile Ekranlara Dönecek?


Güncelleme: 11 Ocak 2019 : 18:20
0

Barış Arduç Kiralık Aşk dizisi ile adından söz ettirmeye başlamıştır. Elçin Sangu ile muhteşem bir ikili olan Arduç’un ilerleyen sezonlarda muhteşem bir yapım ile ekranlara döneceği iddia edilmektedir. Özellikle sergilenen oyunculuğun kalitesine bakıldığı zaman ne denli memnuniyet veren ve yapımın kalitesini artıran bir oyuncu olduğu çok daha net şekilde ortay çıkmaktadır.

Kuzgun dizisi ile ekranlara dönmeyi planlayan Arduç’un partnerinin Burcu Biricik olacağı tahmin edilmektedir. Burcu Biricik de en az Arduç kadar geniş bir hayran kitlesine sahiptir ve oyunculuğu ile de göz doldurmaktadır.

Kuzgun Dizisi Konusu Ne Olacak

Arduç’un bu dizide polis babasının intikamını canlı tutan ve suçluların hakkında gelmek için çaba sarf eden bir genç rolünü alacaktır. Burcu Biricik’in ise Arduç’un çocukluk aşkı rolünü üsleneceği belirtilmiştir.

Adı geçen oyuncuların dışında isimlerin çocuklarını canlandıracak olan yetenekli çocuk oyuncular da aranmaktadır. Bu konuda da asla kaliteden taviz verilmeyeceği belirtilmelidir. Çocukların en uygun set ortamında çalışması için Ay Yapım gerekli önlemleri alacaktır.