Babamın Günahları Zümrüt Kim? Gerçek Adı, Hayatı Ve Kariyeri


Güncelleme: 2 Ocak 2018 : 05:36
0

Ekranların sevilen yüzlerinden Melisa Sözen ve Kadir Doğulu sevenleriyle Babamın Günahları dizisinde buluşuyor. Babamın Günahları dizisinde kimler rol alıyor? Kadir Doğulu ve Melisa Sözen’e hangi oyuncular eşlik ediyor? Dizide birbirinden başarılı tecrübeli oyuncular rol alırken, Babamın Günahları Zümrüt kimdir sorusu en çok araştırılan ve merak edilen konular arasında yer alıyor.İşte Babamın Günahları Zümrüt kim sorusunun yanıtı…

Dizinin genel konusu şöyle; Kızı olduğundan habersiz yıllar geçiren Ozan’ın kızını bulduktan sonra anlam bulan hayatı konu alınıyor. Yabancı dizileri aratmayan fragmanıyla merak uyandıran dizinin kurgusu, senaryosu ve oyuncuları büyük ses getirecek. Bir baba ve kızın dram yüklü hikayesi yediden yetmişe herkesin ilgisini çekecek. Ozan yıllar önce sevgilisi Yeşim’in hayatına zarar vermemek için ilgisi olmadığı bir cinayeti üstlenir. Aradan yıllar geçer ve Ozan bir kızı olduğunu öğrenir. Yeşim’in, yıllar sonra kızları Zeyno ile Ozan’ın karşısına çıkma sebebi oldukça dramatik. Zeyno amansız bir hastalığın son aşamasındadır ve ilik nakline ihtiyacı vardır. Ozan, Zeyno’ya ilik nakli yapabileceğini öğrendiği gün tekrar faili meçhul bir cinayetten sorumlu tutulur. Fakat bu sefer kendini feda edemeyeceği daha güçlü bir sebebi vardır.

Peki Babamın Günahları dizisinde Zümrüt karakteri olayların neresinde? Babamın Günahları Zümrüt kim, dizideki rolü nedir? Zümrüt Ferruh’un uzatmalı sevgilisidir fakat Ozan’a aşıktır. Ferruh karanlık bir adam olduğu için Zümrüt’ün ondan ayrılması imkansızdır. Tek yolu Ferruh’tan kurtulmaktır. Güzel,zeki ve kurnaz bir kadın olan Zümrüt dizide önemli karakterlerinden.


Babamın Günahları Dizisi Nerede Çekiliyor? Dizi Seti Nerede?


Babamın Günahları Zümrüt Kim? Müjde Uzman

Babamın Günahları Zümrüt karakterine hayat veren Müjde Uzman, 1984 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. 1.72 boyunda, 54 kg ağırlığında ve kusursuz bir fiziğe sahiptir. Güzelliğinin ve fiziğinin avantajını modellik yaparak kullanan Müjde Uzman ilk dizi deneyimini Paramparça Aşklar dizisiyle yaşamıştır. Sonrasında Aşk Bir Hayal, Halil İbrahim Sofrası, Bir Çocuk Sevdim, Muhteşem Yüzyıl, Fatih, 20 Dakika, Muhteşem Yüzyıl ve son olarak Kiralık Aşk dizisinde rol almıştır. Babamın Günahları dizisinde Kadir Doğulu, Melisa Sözen ve Mustafa Uğrulu gibi başarılı isimlerle kamera karşısına çıkmaya hazırlanıyor.