Babamın Günahları Feride Kimdir? Oynadığı Diziler, Sevgilisi, Kariyeri


Güncelleme: 16 Aralık 2017 : 21:00
0

Babamın Günahları dizisinde Feride karakteri oyunculuğu ve güzelliği ile sosyal medyada oldukça beğenilen karakterler arasına girdi. Babamın Günahları Feride Kimdir? Oynadığı Diziler, Sevgilisi, Kariyeri gibi sorular sorulmaya başladı. Sizler için Babamın Günahları Feride kimdir sorusunun cevabını aradık. Dizide Feride karakterini canlandıran oyuncu Mehrnoush Esmaeilpour’dur. Mehrnoush Esmaeilpour kimdir? Hangi dizilerde rol aldı, kariyeri nedir?

İran doğumlu olan Mehrnoush Esmaeilpour 1988 yılında dünyaya gelmiştir. İran kökenli olan güzel oyuncu ülkemizde bir çok projede rol almıştır. Asıl mesleği mimarlık olan güzel oyuncu diğer taraftan ressam ve at eğitmenliği de yapmaktadır. Ülkemizde ilk deneyimini Bir Zamanlar Osmanlı Kıyam dizisinde yapmıştır. 175 cm boyunda olan oyuncu 54 kg ağırlığındadır. Kahverengi gözleri olan oyuncunun oynadığı diziler şunlardır; Babamın Günahları, Bir Zamanlar Osmanlı Kıyam, Hayat Çizgisi Suriye, Son gibi yapımlardan oynayan Mehrnoush Esmaeilpour şu anda Babamın Günahları dizisinde oynamaktadır.

Babamın Günahları dizisinde atlarla çok fazla sahnesi olan Mehrnoush Esmaeilpour’un bu sahneleri çekerken at eğitmenliği yaptığı için zorluk yaşamamıştır.

Babamın Günahları Feride (Mehrnoush Esmaeilpour) Videosu