Babamın Günahları Melike Kim? Oynadığı Diziler


Güncelleme: 3 Ocak 2018 : 22:41
0

10 Ocak çarşamba günü ekran serüvenine başlaması planlanan Babamın Günahları efsane bir kadroyla sezona giriş yapacak. Yeni, kaliteli ve güçlü projeleri ekrana getirmeyi kendine ilke edinen Star, Babamın Günahları için oldukça iddialı. Kadir Doğulu ve Melisa Sözen’in başrolünü paylaştığı dizide Melike karakteri dikkat çeken isimlerden. Babamın Günahları Melike kim, Babamın Günahları Melike’nin rol aldığı diziler, Babamın Günahları Melike’nin gerçek adı nedir gibi sorular yoğun olarak gelmeye başladı.


Babamın Günahları Dizisi Nerede Çekiliyor? Dizi Seti Nerede?


Babamın Günahları Melike kim sorusunun yanıtına gelmeden önce dizi hakkında genel bir bilgi verelim. Yıllar sonra bir kızı olduğunu öğrenen Ozan’ın kızını yaşatmak için verdiği mücadeleyi konu alıyor. Uzun süredir yayınlanan tanıtım fragmanıyla izleyenleri cezbeden dizinin ilk bölümü 10 ocak çarşamba başlıyor. Zor bir günde izleyici karşısına çıkmaya hazırlanan dizi 2018’in iddialı projelerinden biri olacak gibi görünüyor. Aynı gün aynı saatte farklı kanallarda Diriliş Ertuğrul gibi reytingleri alt üst eden bir diziyle ve Meryem gibi duygu yüklü hikayesiyle geniş izleyici kitlesine ulaşmış bir yapımla vereceği reyting mücadelesi nasıl sonuçlanır bunu ilerleyen haftalarda daha net göreceğiz.

Babamın Günahları, çarşamba akşamları yayınlanan Hayat Sırları dizisinin gününde ve saatinde yayınlanacak. Reyting kaygısı yaşayan Hayat Sırları ise artık pazar akşamları ekrana gelecek.

Babamın Günahları Melike Kim? Sezin Akbaşoğlları

Babamın Günahları Melike karakterine hayat veren Sezin Akbaşoğulları 1981 İzmir doğumludur. Subay bir baba ve öğretmen bir annenin kızı olan Sezin Akbaşoğulları İzmir, Ankara, Diyarbakır, Belçika ve son olarak Sivas’ta yaşamıştır. Küçük yaşta oyuncu olmaya karar veren Akbaşoğulları Bilkent Üniversitesi Tiyatro Bölümünden mezundur. 2005 yılında yayınlanan ve dönemin başarılı dizilerinden olmayı başaran Beyaz Gelincik Ceren karakteriyle asıl çıkışını yakalamıştır. Kariyer hayatı boyunca pek çok tiyatro, sinema ve dizilerde rol alan oyuncu son olarak Cesur ve Güzel dizisiyle izleyici karşısına çıkmıştır.

Babamın Günahlar Melike karakterini canlandıran Sezin Akbaşoğulları’nın performansını nasıl buldunuz? Düşüncelerinizi yorum kısmında paylaşabilirsiniz.