Babamın Günahları Dizisi Ne Zaman Başlayacak? Tanıtım Fragmanı


Güncelleme: 29 Eylül 2017 : 17:59
1

Babamın Günahları dizisi ne zaman başlayacak? Yayın tarihi belli oldu mu? Merakla beklenen Babamın Günahları dizisinin tanıtım fragmanı yayınlandı mı? 

Yeni sezonda birbirinden iddialı projeler ekrana gelmeye başladı. 2017-2018 sezonu için hazırlanan Babamın Günahları dizisi de yayın hayatına başlamak için gün sayıyor.

Babamın Günahları Dizisi Feride Kim? Gerçek Adı ve Hakkındaki Tüm Bilgiler

Dizinin oyuncu kadrosu uzun süren çalışmalar sonucunda hazırlandı. Büyük titizlikle çalışmaları sürdürülen dizinin başrol oyuncuları Melisa Sözen ve Kadir Doğulu olacak.

Uzun zamandır bir televizyon projesinde yer almayan Melisa Sözen’in Babamın Günahları dizisiyle tekrar kamera karşısına geçecek olması sevenlerini oldukça heyecanlandırdı.

Babamın Günahları dizisi bir Kore uyarlaması olarak izleyici karşısına çıkacak.  Bu dönemde bir çok Kore ve yabancı dizi uyarlaması ekranlarda yer alıyor. Bakıldığında bu projelerden gayette başarılı sonuçlar alındı. Bu yüzden yapım şirketleri uyarlama dizileri daha çok tercih ediyor.

Hepimizin bildiği gibi son zamanların reyting rekorları kıran dizisi Kalp Atışı da bir Kore uyarlaması. Babamın Günahları dizisi konu olarak bugüne kadar ekrana gelen diğer uyarlama projelerden farklı.  Dizinin yapımcılığını daha önce Çember ve Kanıt projelerini izleyiciyle buluşturan Ans Yapım üstlenecek.

Star tv ekranlarında izleyiciyle buluşması beklenen Babamın Günahları ‘nın benzer temayla ekrana gelen Çember ve Kanıt dizileri gibi adından fazlasıyla söz ettireceğini düşünüyoruz. Dizi polisiye türünde olacak. Gizli kalmış, üstü kapatılmış pek çok faili meçhul cinayetin kapıları aralanacak.

Babamın Günahları  dizisinin çekimleri kısa süre önce başladı. Dizinin en geç Ekim ayında ekrana gelmesi bekleniyor. Kadir Doğulu ve Melisa Sözen’in uyumlu bir çift olacağını düşünüyor musunuz? Düşüncelerinizi yorum kısmında bizlerle paylaşabilirsiniz.

Babamın Günahları Dizisi Nerede Çekiliyor? Dizi Seti Nerede?

https://www.youtube.com/watch?v=RXXuWQexzFY

Comments are closed.