Babamın Günahları Dizisi Feride Kim? Gerçek Adı ve Hakkındaki Tüm Bilgiler


Güncelleme: 26 Eylül 2017 : 23:01
0

Babamın Günahları dizisindeki Feride karakterini canlandıran oyuncu kim? Babamın Günahları Feride nereli? Mehrnoush Esmaeilpour kimdir?

Star Tv ekranlarında yayınlanan Kadir Doğulu ve Melisa Sözen’in başrolleri paylaştığı Babamın Günahları dizisi oyuncu kadrosunda yenilikler yapmaya devam ediyor. Mehrnoush Esmaeilpour da Feride karakteri ile Babamın Günahları dizi kadrosundaki yerini aldı.

Babamın Günahları Dizisi Nerede Çekiliyor? Dizi Seti Nerede?

İşlemediği bir suçtan dolayı cezaevine girecek bir baba ve ailesinin hayatını konu alan dizi fragmanı ile büyük merak uyandırdı. Yeni sezonun en çok izlenecek dizilerinden birisi olmaya aday olan dizinin Feride’si Mehrnoosh Esmaeilpour‘u sizin için araştırdık.

Babamın Günahları Feride Kimdir? (Mehrnoush Esmaeilpour kimdir?)

1988 doğumlu olan oyuncu İran’da doğup büyümüştür. Arapça bilgisinin yanı sıra Türkçesini de gayet iyi bir şekilde geliştirmiştir. Oyunculuk mesleğinin yanı sıra pekçok alanda başarılı olan oyuncu mimarlık ve at biniciliğine de önem göstermektedir.

2012 yılında Bir Zamanlar Osmanlı Kıyam isimli dizi ile ekranlara merhaba diyen oyuncu daha sonra Son Osmanlı isimli yapımda yer almıştır. Ardından Bir Zamanlar Suriye’deki oyunculuk performansı ile göz doldurmuştur.

1.75 boyundaki oyuncu 55 kilodur. Güzelliğinin yanı sıra fiziği ile de dikkat çeken oyuncu, yeni dizisi Babamın Günahlarında da adından sıkça söz ettirecek gibi görünüyor. Mehrnoush Esmaeilpour, her fırsatta ülkemize ve insanlarına duyduğu sevgi ve saygıyı da dile getirmektedir. Biz de kendisine yeni dizisi Babamın Günahlarındaki Feride rolü için başarılar diliyoruz.

Siz Mehrnoush Esmaeilpour’un canlandırdığı Feride karakterini beğendiniz mi? Feride karakterini canlandıran Mehrnoush Esmaeilpour hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı bekliyoruz.

Babamın Günahları Oyuncu Kadrosu Tam Liste