Babamın Günahları Dizisi Nerede Çekiliyor? Dizi Seti Nerede?


Güncelleme: 26 Eylül 2017 : 18:23
4

Babamın Günahları dizisinin çekim yeri neresi? Babamın Günahları nerede çekiliyor? Babamın Günahları dizisi ile ilgili tüm ayrıntıları sizler için araştırdık.

Kadir Doğulu ve Melisa Sözen’in başrolleri paylaştığı Babamın Günahları dizisi, yeni sezonda büyük ilgi çeken dizilerden birisi olacak gibi görünüyor. Two Weeks dizisinin Türk televizyonlarına uyarlanmış hali olarak karşımıza çıkan dizi, ANS Yapımcılık farkı ile ekranlarda olacak.

Babamın Günahları Oyuncu Kadrosu Tam Liste

Bir süredir ekranlardan uzak kalan Melisa Sözen, Hayat Şarkısı ve Çember dizilerine konuk olduktan sonra yeni teklifler almaya başlamıştı. Kadir Doğulu’nun partneri olarak belirlenen oyuncu, bu sefer başrol olarak karşımıza çıkıyor.

Melisa Sözen ve Kadir Doğulu’nun başarılı performans sergilediği dizide en önemli ayrıntılardan birisi de dizinin çekim yeri oldu.

Babamın Günahları dizisinin çekim yeri olarak birçok diziye ev sahipliği yapan İstanbul uygun görüldü. Kadir Doğulu, geçtiğimiz yaz büyük aşk yaşadığı Neslihan Atagül ile evlenmişti. Ünlü oyuncunun eşine ve ailesine zaman ayırabilmek için İstanbul dışında çekim yapmayı tercih etmediği iddia ediliyor.

Dizide Kadir Doğulu, işlemediği bir suçtan dolayı cezaevine girecek. Dizideki cezaevi sahnelerinin çekilmesi için gerekli yerlerden izin alma sürecini gerçekleştiren Star Tv yapımcıları henüz hangi cezaevinde çekimlerin yapılacağını açıklamadı.

Melisa Sözen ise dizide Kadir Doğulu’nun canlandırdığı karakterin eşi olacak. Ancak Kadir Doğulu, başına gelen olaylardan dolayı eşinden ve çocuğundan ayrı kalacak. Uzun zamandır başrolde yer almadığı için özlenen Melisa Sözen’in hayranları yeni dizisindeki rolünü çok sevecek.

Siz Babamın Günahları dizisi hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce dizinin çekimleri nasıl? Dizi hakkındaki yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Comments are closed.