AVLU DİZİSİNİN YENİ SEZON TANITIM FRAGMANI YAYINLANDI!


Güncelleme: 13 Ocak 2019 : 20:41
0

Yılbaşı tatilinin sonu yaklaşırken, Star’da yayımlanan Avlu dizisinin başlamasına da fazla bir zaman kalmadı. Dizinin çekimlerinin başlamasıyla birlikte, yeni sezon tanıtımı da yayınlandı. İşte detaylar..

FRAGMANDAN ESİNTİLER

Adaletini kendisini sağlamaya çalışan kadının cezaevindeki yaşadıklarını anlatan dizinin yeni bölüm fragmanından görüntüler şu şekilde aktarılıyor.

Demet Evgar’ın canlandırdığı Deniz karakteri, kolunda iki jandarmayla cezaevi arabasından inerken görülüyor. Buna ek olarak, bir hücrede tek başına kapıları yumruklaması gözden da kaçmıyor. Deniz Can Aktaş’ın oynadığı, Alp karakteri ise, depoya benzer bir alanda, göğsünden vurulurken ekrana yansıyor. Ayrıca, Nursel Köse’nin hayat verdiği Kudret karakterinin, nedeni gösterilmeden acı çektiği dikkat çekiyor. Yeni bölümlerde cezaevinde bir yangın çıkacağının ipuçları da fragmandan anlaşılabiliyor. Tanıtımın konseptinde, “Karar, adalet, korkusuz, daha güçlü” gibi terimler yer alıyor. Yeni bölümlerin çok daha hareketli olacağının mesajını da vermiş oluyor. Ancak hangi tarihte yayına başlayacağına dair henüz bir bilgi bulunmuyor.

 

Sezon tanıtım fragmanı

 

ÇEKİMLER BAŞLADI

Başrollerde, Demet Evgar, Nursel Köse, Ceren Moray gibi oyuncuların öne çıktığı “Avlu” dizisinin çekimleri de başladı. Melis karakterine hayat veren, Deniz Barut instagram hesabından kendi fotoğrafını “Set başlıyorsa demek” yazısıyla birlikte geçtiğimiz günlerde paylaştı. Şimdi yayınlanan en son bölümde neler oldu? Bir hatırlayalım

EN SON BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

Dizinin yılbaşı tatilinden önce yayınlanan 26.bölümündeki gelişmeler şu şekilde gelişmişti.

Azra’nın son hamlesi, Deniz’in büyük bir hayal kırıklığıyla karşı karşıya kalmasına sebep olmuştu. Zerrin ise iplerin yeniden elinde tutmak için yeni planlar yapmaya koyulmuştu. Fakat, hiç ummadığı bir karşılık alıp, şok oldu.

Kudret, gözlerini Özge’nin üstünden bir saniye bile ayırmamasıyla dikkat çekti. Özge ise karnındaki bebeğin akıbetini düşünmekle meşguldü. O bebeğin kendisine neler getireceğini kendi içerisinde çözmeye uğraştı.

Tüm olanların yanında, yılbaşı da es geçilmedi. Öykü yeni yıl konusunda oldukça heyecanlıydı. Bunun üzerine, cezaevinde bir kutlama düzenlendi. Tüm mahkûmlar, müdür ve gardiyanlar hep birlikte yeni yılı karşıladı.

Avlu’nun yeni bölüm tarihi ile ilgili bilgi edindiğimizde paylaşacağız.