Avlu Dizisi Kudret Kim? Hayatı, Kariyeri, Oynadığı Diziler


Güncelleme: 2 Mart 2018 : 01:27
1

Tanıtım fragmanlarıyla büyük ses getiren Star Tv’nin merakla beklenen dizisi Avlu; muhteşem oyuncu kadrosuyla göz dolduruyor. Dizide Kudret karakterine hayat veren Nursel Köse kim? Gerilim ve aksiyon dolu sahneleriyle izleyenleri ekrana kilitlemeyi hedefleyen Avlu dizisi Kudret kim? Bir Avluya kaç ömür sığar sloganıyla hafızalara kazınan Avlu dizisi Kudret hakkında tüm detayları sizlerle paylaşacağız.


Avlu Dizisi Nursel Köse Kim? Yaşı, Sevgilisi, Oynadığı Diziler


Sayısız başarılı projede imzası bulunan Limon Film yapımcılığında hazırlanan dizinin başrollerinde Demet Evgar, Ceren Moray, Nursel Köse, Kenan Ece, Teoman Kumbaracıbaşı ve Ruçhan Çalışkur yer alıyor. Diziyi Yüksel Aksu yönetiyor. Her oyuncu dizi için özel olarak seçildi. Özellikle yardımcı oyuncuların seçimi 800 kişilik başvurunun içinden deneme çekimlerinde başarılı olan adaylar arasından yapıldı.

Yıllarca kanunların sessiz kaldığı adaleti kendisi sağlamaya çalışan bir kadının ceza evine girmesiyle başlayan hikayesi konu alınıyor. Özgürlüğünden vazgeçmek zorunda kalan kader mahkumlarının kendi adaletlerini kendi içlerinde sağlamaya çalıştığı, gerilim ve aksiyon dolu bir hikaye bizleri bekliyor. Dizi kapalı kapalı kapılar ardında neler yaşandığını tahmin bile edemediğimiz hayatın gerçeklerini konu alıyor.

Demet Evgar gibi senaryoyu adeta yaşayan bir oyuncunun anlattığı karakter izleyenleri kendine hayran bırakacak. Diğer taraftan Avlu dizisi Kudret karakterine hayat veren Nursel Köse ise usta oyunculuğunu Avlu dizisinde konuşturacak. Peki Avlu dizisi Kudret kim? Avlu dizisinde Kudret karakterine hayat veren Nursel Köse Paramparça dizisinde hafızalara kazınan bir isim. 2016 yılında final yapan Paramparça dizisinin final yapmasının ardından Avlu’yla tekrar kamera karşısına geçiyor.

Avlu dizisi Kudret rolüne can veren Nursel Köse 1961 yılında Malatya’da dünyaya gelmiştir. 1978 yılında özel öğrenci olarak Almanya’ya gitmiştir. Burada Mimarlık tahsilini tamamlamış ve bir süre mesleğini yapmıştır. 1992 yılında Almanya’da ilk Yer Kozmetikçileri isimli ilk kadın Kabare grubunu kurdu. Bu grupla Berlin’de büyük başarı yakaladı ve Kabare’nin yıldızı olarak tanındı. Hem Türk hem Alman dizi ve projelerinde rol aldı. 2007 yılında vizyona giren Yaşamın Kıyısı filmiyle adını geniş kitlelere duyurdu. Yaşamın Kıyısı filminde gösterdiği başarılı performansıyla 44. Uluslararası Film Festivali dahil olmak üzere çeşitli çeşitli programlar tarafından ödüllere layık görüldü.

Öncesinde pek çok projede yer almış fakat 2014 yılında ekrana gelen Paramparça dizisinde Keriman rolüyle oyunculuk hayatında zirveye oturmayı başarmıştır. Avlu dizisi Kudret kim sorusunu soran kişilerin büyük kısmı onu Paramparça dizisinde canlandırdığı Keriman rolüyle hatırlayacak. Dizide cevval bir karaktere hayat verecek olan Kudret izleyenlerin beğenisini kazanacak.

Avlu dizisini nasıl buldunuz? Diziyle ilgili olumlu olumsuz eleştirilerinizi yorum kısmında paylaşabilirsiniz. 

Comments are closed.