ATV’nin Yeni Dram Dizisi Masumlar


Güncelleme: 11 Ocak 2019 : 18:24
0

ATV yeni sezonda adından sıkça söz ettirecek iddialı yapımlara imza atmaya devam ediyor. Masumlar dizisi de bu yapımlardan sadece bir tanesi. İçerik bakımından incelendiği zaman özellikle Kırgın Çiçekler ile bir benzerliği bulunduğu belirtiliyor. ATV’de yayınlanan Şahin Tepesi dizisinin yayından kaldırılmasının sonrasında bu dizinin de reyting kurbanı olmasından oldukça çekiniliyor.

ATV genel olarak ilk 5 bölümde reytingde üst sıralarda yer almayan dizileri yayından kaldırmaktadır. Bu nedenle internet üzerinden takip etmek yerine diziyi desteklemek isteyen kişilerin direkt olarak TVden takip edilmesi önerilmektedir. Bu şekilde en azından dizi popülerliğine katkı sağlanabilir.

Masumlar Bir Boşluğu Dolduracak

Oyuncu kadrosu hakkında henüz net bir açıklama yapılmamıştır. Yapım ekibi ve kanalın anlaşmaya varması tamamlanmış ve genel hazırlıklar bitirilmiştir. 2019 senesinin Haziran ayında yayına başlayacağı tahmin edilmektedir.

Gül Abus Semerci tarafından kaleme alınacak olan senaryonun dramdan hoşlanan izleyicileri memnun edeceği dile getirilmelidir. Özellikle yaz dizilerinin eğlenceli dünyasında daha dram dolu dizileri görmek isteyen seyirciler için muhteşem bir seçim olacaktır.