Aslan Ailem Dizisi Binnaz Kim? Yaşı, Boyu, Kariyeri


Güncelleme: 15 Ocak 2018 : 02:11
0

Eğlenceli konusu ve renkli oyuncu kadrosuyla izleyenlere keyifli dakikalar yaşatan Aslan Ailem dizisi kadrosunu genişletmeye devam ediyor. Burcu Özbek, Hakan Salınmış ve Akın Akınözü gibi değerli isimlerin rol aldığı Aslan Ailem dizisi her pazar ekrana gelmeye devam ediyor. Diziye 14 ocak 1..bölümde dahil olan Binnaz kimdir? Aslan Ailem dizisi Binnaz kim, gerçek adı,yaşı ve kariyeri hakkında tüm merak edilenler haberimizin devamında…


Aslan Ailem Selin Kimdir? Yaşı,Boyu, Sevgilisi


Aslan Ailem dizisi Binnaz kim sorusunun yanıtına gelmeden önce dizinin son bölümünde yaşananları hatırlayalım: Burcu ve Murat nihayet birbirlerine olan aşklarını itiraf etmiştir. Murat duyguları ve mesleği arasında sıkışıp kalmıştır. Burcu’yu mu yoksa mesleğini mi hayatının ikinci planına koyacaktır? Öte yandan Vedat ve Hatice’nin konuşmalarına Gayret kulak misafiri olur fakat konuşulanları tamamen yanlış anlar ve olay olmadık yerlere varır. Sözleşmeyi Gayret’in sakladığını öğrenen Burcu Gayret’in üzerine yürürken balkondan düşmesine neden olur. Düşme sonucunda hafızasını kaybeden Gayret, komik ve eğlenceli sahnelerin yaşanmasını da beraberinde getirir.

Dizinin 13.bölümünde dahil olan Binnaz, kendisini kurtardığını düşündüğü Mutlu ile evlenmeyi kafaya koymuştur. Binnaz’ın Mutlu’yu kazanma çabaları izleyenleri gülmekten kırıp geçirmiştir. Diziye sonradan dahil olan Binnaz kim sorusu yoğun olarak gelmeye devam ederken dizinin gidişatını nasıl etkileyeceği de merak konusu.

Aslan Ailem dizisi Binnaz karakterine hayat veren oyuncunun gerçek ismi Selen Özgürdür.  İstanbul’da yaşan oyuncu Müjdat Gezen Sanat Merkezinde eğitim almıştır. Kariyerinin henüz başında olan Selen Özgür daha çok yardımcı rollerde yer almıştır.