Aslan Ailem Burcu Kim? Yaşı, Sevgilisi, Oynadigi Diziler


Güncelleme: 23 Ekim 2017 : 00:34
1

Trt 1 ekranlarında yeni sezonda izleyici ekranlara kilitleyecek aile boyu izleyebileceğiniz güzel bir dizi daha sizlerle. Oyuncu kadrosundaki genç oyuncuları ile dikkat çeken dizide güzel oyuncularda izleyicinin merakını çekiyor. İşte o karakterlereen birisi de Burcu. Aslan Ailem Burcu kimdir? Gerçek adı, Oynadığı diziler.

Aslan Ailem Burcu Olgun karakteri, yirmi beş yaşında bir üniversite öğrencisidir. Babasının biricik kızıdır. Bu yüzden fazlaca şımarık büyütülmüştür. Her şey onun istediği gibi olmalıdır. Yine de yanında çalışanlara asla kötü davranmaz. Duygusal bir yapısı vardır. Annesini altı yaşındayken bir trafik kazasında kaybetmiştir. Bu yüzden babasına daha da düşkün olmuştur. Annesine ait kolyeyi boynunda hiç çıkarmaz. Yaşantısı tamamen değiştiğinde, verdiği mücadeleyle birlikte hem hayatı hem de kendisini keşfedecektir.


ASLAN AİLEM OYUNCU KADROSU <<<Tıkla


Burcu Olgun karakterini canlandıran oyuncu Burcu Özberk’tir. Burcu Özberk, 1989 Eskişehir doğumludur. Hacettepe Üniversitesi Konservatuvar mezunu olan güzel oyuncu kendisini kısa sürede geliştirmiş ve bir çok projede yer almıştır. Muhteşem Yüzyıl dizisinde Huricihan Sultan’ı oynamış ve çok beğenilmiştir. Güneşin kızları dizisinde ise Nazlı Yılmaz karakteri ile seyirci karşısına çıkmıştır.

1 YORUM

Comments are closed.