Aslam Ailem Pelin Kim? Gerçek Adı Oynadığı Diziler


Güncelleme: 23 Ekim 2017 : 00:25
2

Aslan Ailem dizisindeki Pelin karakterini kim canlandırıyor? Aslan Ailem dizisindeki Pelin karakterini canlandıran Eda Şölenci kimdir? Eda Şölenci daha önce hangi dizilerde oynadı?

TRT 1 ekranlarının sevilen aile dizilerinin içerisine katılan yeni dizisi Aslan Ailem, karakterleri ve senaryosu ile büyük ilgi çekti. Geçmiş sezonlarda Seksenler, Hangimiz Sevmedik gibi aile dizileri ile geniş bir izleyici kitlesine sahip olmayı başaran TRT 1, yeni dizisi ile de geniş bir kitleyi ekranına çekmeyi hedefliyor.


Aslan Ailem Umut Kim? Fırat Altunmeşe Kim?


Aslam Ailem dizisi eğlenceli senaryosunun yanı sıra oyuncu kadrosu ile de dikkatleri çekiyor. Burcu Özberk, Akın Akınözü, Fırat Altunmeşe, Bora Akkaş gibi ünlü oyuncuları kadrosunda bulunduran dizideki Pelin karakteri de hem güzelliği hem de performansı ile dikkatleri üzerine çekti. Biz de Eda Şölenci hakkında detaylı bir araştırma yaptık.

Aslan Ailem Dizisi Pelin Kimdir? Eda Şölenci Kimdir?

Pelin karakteri, yirmi altı yaşındadır. Umut’un haber müdürüdür. Oldukça başarılı haberler yaptıktan sonra güzel bir mevkiye yükselmiştir. İşi konusunda çok titizdir. Toplantılara geç kalınmasından hoşlanmaz. Her şeyden haberdar olmak ister. Umut’la sürekli çekişmesinin altında ona duyduğu ama itiraf edemediği aşkı gizlidir.

Pelin karakterini canlandıran oyuncumuz Eda Şölenci’dir. 1996 doğumlu olan genç oyuncu İzmir’de doğmuştur. Üniversite eğitimine Boğaziçi Üniversitesi Devlet Konservatuarı’nda devam eden oyuncu ilk oyunculuk performansını geçtiğimiz günlerde final yapan Adı Efsane dizisi ile gerçekleştirmiştir.

Adı Efsane dizisinin sevilen oyuncular Erdal Beşikçioğlu, Gökçe Bahadır ve Rojin Demirer’in diziden ayrılmasıyla birlikte dizi bir süre ara vermişti. Ardından diziye Şenay Gürler, Eda Şölenci gibi isimler de dahil edilmiş ve dizinin konusu değiştirilmişti. Ancak dizi, bu haliyle izleyici çekmediği için final yaptı. Eda Şölenci de final yapan Adı Efsane’de Çiler karakterini canlandırıyordu.


Aslan Ailem Dizisi Oyuncu Kadrosu ve Tüm Karakterler


Eda Şölenci’nin ikinci dizisi olan Aslan Ailem dizisindeki Pelin karakteri için kendisine biz de başarılar diliyoruz. Siz Eda Şölenci’nin performansını beğendiniz mi? Oyuncu hakkındaki düşüncelerinizi bizimle paylaşabilirsiniz.

2 YORUMLAR

  1. pelin cock guzel cok tatli basarilarinin devamini dilyorum umutla cok yakisiyolar bence gercek hayattada beraber olmalilar

Comments are closed.