Aslan Ailem Umut Kim? Fırat Altunmeşe Kim?


Güncelleme: 22 Eylül 2017 : 21:29
3

Aslan Ailem dizisinde Umut karakterini canlandıran Fırat Altunmeşe hem yakışıklılığı hem de oyunculuk performansı ile büyük beğeni topladı. Biz de ünlü oyuncu hakkındaki bilgileri sizler için haberimizde derledik.

TRT 1 ekranlarında Hangimiz Sevmedik, Seksenler gibi aile dizileri geçtiğimiz sezonda sevilerek izlenmişti. Aile ve tarihi dizilerdeki başarısını kanıtlayan TRT, Aslan Ailem dizisinde de birbirinden başarılı oyuncuları izleyicileri ile buluşturdu.

Aslan Ailem Murat Kim? Gerçek Adı Oynadığı Diziler

Aslan Ailem dizisinde Umut Aslan rolüyle yer alan Fırat Altunmeşe de sempatik halleri, fiziği ve yakışıklılığı, etkileyici performansı ile adından söz ettiriyor.

Aslan Ailem Umut Aslan Kim? (Fırat Altunmeşe Kim?)

1990 doğumlu olan oyuncu, ünlü türkücü İzzet Altunmeşe’nin oğludur. İzzet Altunmeşe’nin 3 çocuğundan birisi olan Fırat Altunmeşe, İstanbul Bilgi Üniversitesi Sinema Televizyon bölümünde iki sene eğitim aldıktan sonra eğitimine devam etmemiştir.

Üniversiteyi bıraktıktan sonra İstanbul Craft isimli oyunculuk atölyesinde iki sene boyunca ders alan oyuncu ilk olarak 2013 yılında Vicdan isimli dizide Ahu Türkpençe ve Timuçin Esen ile birlikte rol almıştır. Kaçak Gelinler, Hesapta Aşk, Kehribar gibi yapımlarla da izleyici karşısına çıkmıştır.

Kehribar dizisinin final yapmasının ardından başka bir yapımda görmediğimiz oyuncu Aslan Ailem dizisindeki Umut Aslan karakterine can vermektedir.

Siz Umut Aslan karakteri ile Fırat Altunmeşe’yi ekranlarda yeniden görmekten memnun musunuz? Sizce ünlü oyuncunun dizideki performansı nasıl? Görüş ve önerilerinizi bizimle paylaşabilirsiniz. En güncel dizi haberleri için bizi takip etmeye devam edin.

Aslan Ailem Dizisi Nerede Çekiliyor? Dizi Setine Nasıl Gidilir?

3 YORUMLAR

  1. Diziyi çok büyük zevkle izliyorum.En sevdiğim oyuncu ve eda şölenci ilede çok iyi bir oyun sergiliyor.

Comments are closed.