Aslan Ailem Selin Kimdir? Yaşı,Boyu, Sevgilisi


Güncelleme: 12 Ocak 2018 : 02:42
1

TRT’nin izleyenlere keyifli dakikalar yaşatan komedi dizisi Aslan Ailem kadrosundaki genç oyuncularla dikkat çekiyor. Dizide Burcu’nun en yakın arkadaşı rolünü üstlenen oyuncu, sempatik tavırları ve güzelliğiyle izleyenlerde merak uyandırdı. Son zamanların gözde oyuncuları arasında yer alan Selin kimdir? Aslan Ailem dizisi Selin kim? İşte detaylar…


Aslan Ailem Final Mi Yapıyor? Neden Erken Final Yapıyor


Vedat, eşi Hatice annesi Hayriye ve 4 oğluyla birlikte yıllardır aynı çiftlikte yaşamaktadırlar. Burcu ise zengin iş adamı Tayfun Olgun’un şımarık ve lüks düşkünü tek kızıdır. Fakat babasının yolsuzluk suçuyla aranmasının ardından Burcu’nun hayatı tepetaklak olmuştur. Burcu ve Aslan ailesinin yolları bundan kesişecektir. Burcu çiftliğin kendisine ait olduğunu iddia edecektir. Fakat çiftliğin kendilerine ait olduğunu iki tarafta ispat edemediği için Burcu Aslan ailesiyle birlikte çiftlikte yaşamaya başlar. Burcu ve Aslan ailesinin eğlenceli ve aksiliklerle dolu hikayesi izleyenlere keyifli dakikalar yaşatacak.

Dizide Burcu’nun en yakın arkadaşı rolüyle izleyici karşısına çıkan Selin üniversite öğrencisidir. Burcu’nun en kötü günlerinde yanında olmuştur. Aşkını, derdini ve sırlarını paylaştığı tek arkadaşıdır. İyi kalpli sevecen ve güzel bir kızdır. Dizide Selin karakterine hayat veren oyuncunun gerçek adı Aydan Koptur.

Aslan Ailem Dizisi Selin Kim? Aydan Koptur

1990 İstanbul doğumlu genç oyuncu İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Bale bölümü mezunudur. Sonrasında özel oyunculuk dersleri almış ve ilk oyunculuk deneyimini Çocuklar Duymasın dizisinde rol almıştır. Akabinde Muhteşem Yüzyıl, Dayan Yüreğim ve Seviyor Sevmiyor dizilerinde rol almıştır.

Comments are closed.