ARTVİNLİ DİZİSİ İSİM DEĞİŞTİRDİ!


Güncelleme: 9 Şubat 2019 : 02:23
0

Yakın zamanda Kanal d ‘de yayın hayatına başlayacak olan, Artvinli dizisinde isim değişikliği meydana geldi. Yapımcılığını Avşar Film’in üstlendiği dizinin yeni adı ne olacak? İşte detaylar…
YENİ ADI ZALİM İSTANBUL
Senaristliğini Sırma Yanık’ın, üstlendiği ve kadronun her geçen gün daha da şekillendiği yapımın adı, Zalim İstanbul adıyla ekranlara gelmesi planlanıyor. Çekimlerinin şubat ortası başlaması düşünülüyordu. Bu nedenle de, ilk bölümün Artvin bölgesi taraflarında çekilmesi ayarlanıyordu. Ancak Karadeniz Bölgesi’ndeki kötü hava şartlarından dolayı, İstanbul dışı sahnelerin Antakya’da yapılmasına karar verildi. Bu sebeple de, Artvinli dizisi Zalim İstanbul olarak isim değişikliğine gitmek zorunda kaldı.
KADRO GİTTİKÇE BÜYÜYOR
Zalim İstanbul’un oyuncu kadrosu da her geçen gün genişliyor. En son Mine Tugay’ın dizide yer alacağını duyurmuştuk. Fikret Kuşkan’ın canlandırdığı karakterin karısı rolüne hayat vereceğini bildirmiştik. Ancak, yapıma yeni bir isim daha eklendi.
DENİZ UĞUR DİZİDE ROL ALACAK!
Kadroya eklenen yeni isim, en son Kırgın Çiçekler ve İnsanlık Suçu gibi dizilerle öne çıkan Deniz Uğur oldu. Oyuncunun, bu rol için daha önce Başak Köklükaya’nın düşünüldüğü Seher karakterine hayat vermesi planlanıyor. Karakterin yapımda, Agah (Fikret Kuşkan) ‘ın müştemilatına taşınması ve inatçı görünümüyle de öne çıkması düşünülüyor. Şimdi Deniz Uğur kimdir? Daha önce hangi yapımlarda oynadı? Açıklayalım..
DENİZ UĞUR KİMDİR?
Oyuncu, 17 Ekim 1973 tarihinde Ankara’da dünyaya gelmiştir. İlkokulu bitirdikten hemen sonra konservatuvarda bale eğitimi almaya başlamıştır. Lisans eğitimini İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro bölümünde tamamlamıştır. Aynı zamanda büyük tiyatrocu Yıldız Kenter’in öğrencisi olma şansına erişti.


OYNADIĞI DİZİLER
Deniz Uğur 2001 yılında ölen eşi İsmail Hakkı Sunat’la Benimle Evlenir misin adlı televizyon dizisinde başrol oynamıştır. Ayrıca, bu dizinin senaristliğini yapmıştır. 2004 yılında başrolünde Hülya Avşar’ın yer aldığı gene kocasının da, önemli bir rolde olduğu Zümrüt adlı dizide oynamıştır. Aynı sene içerisinde, başrolünde Tamer Karadağlı ve Azra Akın’la paylaştığı Yağmur Zamanı adlı dizide 2 sezon boyunca rol almıştır. 2006 yılında, tekrar başrolünde Tamer Karadağlı ile bir araya geldiği Hayatım Sana Feda adlı dizide oynamıştır. Aradaki süreçte çok uzun ömürlü olmayan birçok yapımda kendini göstermiştir. 2010-2012 arasında Adını Feriha Koydum dizisinde Sanem rolüne hayat vermiştir. Bu diziden ayrıldıktan sonra da, başrollerinde Ceyda Düvenci, Özge Özder, Songül Öden’in yer aldığı Umutsuz Ev Kadınları’nda izleyici karşısına çıkmıştır. En son Kırgın Çiçekler ve İnsanlık Suçu yapımlarında yer edinmiştir.