Aralık Ayının Kore Dizi Rehberi


Güncelleme: 1 Aralık 2018 : 22:40
0

Aralık ayı geldi ve hangi Kore dizisini izlesem diye mi düşünüyorsunuz? Sizin için Aralık ayında başlayacak Kore dizilerini derledik! Kore Dizi Önerileri, 2018 Yeni Başlayacak Kore Dizileri, Güney Kore Dizileri..

1. Memories of the Alhambra

Memories of the Alhambra 1 Aralık’ta yani bugün başladı. Dizinin başrollerini Hyun Bin ve PArk Shin Hye paylaşıyor. Dizi hakkında daha fazla bilgi almak isteyenler Memories Of The Alhambra Dizisinden İlk Fragman Geldi yazımıza göz atabilir.

2. Fates and Furies

Fates and Furies de 1 Aralık’ta başlamış olan dizilerden biridir. Dizide 2 yıldır ekranlardan uzak kalan Lee Min Jung ile Jung Sang Wook oynamaktadır. Dizi Go Hae Ra (Lee Min Jung) adlı zeki bir kadının ailesi yüzünden sorunlar yaşaması ve bu yüzden paraya yönelmesini anlatmaktadır. Bu yönelmenin ucunda zengin bir ailenin oğlu Tae In Joon (Jung Sang Wook) bulunmaktadır.

3. Coffee Do Me A Favor

HIGHLIGHT hayranları burada mı? 1 Aralık’ta başlayan bir diğer dizi Coffee Do Me A Favor dizisinin başrollerinde HIGHLIGHT grubunda Yong JunHyung, Kim Min Yong ve Chae So Jin yer alıyor. Dizide sihirli bir kahve içip daha güzel ve zayıf bir kıza dönen kilolu bir kız anlatılmaktadır. Kız bu yeni haliyle aşık olduğu webtoon yazarına kendini göstermeye çalışacaktır.

4. Just Dance

Just Dance 3 Aralık tarihinde başlayacak olan komedi ve dram dizisidir. Dizinin başrollerinde Park SeWan, Lee Joo Young, Joo Hae Eun, Shin Do Hyeon, Lee Yoo Mi ve Kim Soo Hyun gibi isimler yer almaktadır. Dizide aynı lsiede yer alan 6 kızın dansa adadıkları hayatı anlatılmaktadır.

5. Less Than Evil

Less Than Evil ya da Bad Detective adıyla anılan dizi 3 Aralık’ta MBC ekranlarında yayımlanacaktır. Dizi 32 bölüm sürecektir ve başrollerinde Shin Ha Kyun, Lee Seol ve Kim Gun Woo yer almaktadır. Dizi bir detektif ve uğraşmak zorunda olduğu psikopat bir kadın etrafında işlemektedir.

6. My Strange Hero

My Strange Hero 10 Aralık tarihinde SBS kanalında başlayacak olan bir romantik komedi dizisidir. Dizinin başrollerinde Yoo SeungHo ve Jo BoAh yer almaktadır. Dizi sorunlu bir lise hayatı yaşayan ve şu anda yetişkin olan insanları anlatmaktadır.