Ara Tatilde İzlenebilecek En Güzel 7 Kore Dizisi


Güncelleme: 16 Aralık 2018 : 22:06
0

Sınavlarınız bittikten sonra veya kendinize bir kış tatili hazırladınız ve bunun için bir Kore dizisi mi arıyorsunuz? Sizin için hazırladığımız Kore dizi önerileri romantik türünü sevenlerin isteğini karşılayacaktır. Kış temalı romantik Kore dizileri:

Winter Sonata

Winter Sonata 2002 yılında yayımlanmıştır. Dizi Asya’da çok popüler olmuştur. Ülkemizde de 2006 yılında Kanal D’de Sonsuz Aşk adıyla yayımlanmıştır. Endless Love dörtlemesine ait bir dizidir. Bu dizi dışında dörtlemede Autumn in My Heart, Spring Waltz ve Summer Scent dizileri yer almaktadır.

Dizinin konusu ise; Yoo Jin ve Jun Sang birbirini seven iki gençtir. Yılbaşı günü buluşacakları sırada Jun Sang kamyon çarpması sonucu hayatını kaybeder. 10 yıl sonra Yoo Jin nişan gününde Jun Sang’a çok bezeyen birini görür. Bu kişi Jun Sang değildir ama Yoo Jin ile arasında bir aşk başlayacaktır.

Goblin

Goblin dizisi 2016 – 2017 yıllarının en çok ses getiren yapımlarından biri olmuştu. Kim Shin yenilmez bir amiraldir. Bir gün genç kral tarafından öldürülür ve goblin haline gelir. Sonrasında günümüze gelen Kim Shin bir lise öğrencisi olan Ji Eun Tak ile yakınlaşacaktır. Ji Eun Tak hayaletleri görebilen ve duyabilen biridir.

That Winter, The Wind Blows

That Winter, The Wind Blows 2013 yılında yayımlanan bir dizidir. Oh Soo ünlü bir kumarbazdır. Bir gün yanında çalışanlardan biri ona zengin bir şirket sahibinin oğlu olduğunu söyler. Başta inanmasa da sonra gerçeği öğrenir ve bu eve onun kılığında gider. Gittiğinde arkadaşının kız kardeşi olan ve gözleri görmeyen Oh Young’u görür. Oh Young’un abisi rolünde hayatına devam eder. Fakat Oh Soo, Oh Young’a aşık olacaktır. Gerçekler nasıl ortaya çıkacak?

Master’s Sun

Master’s Sun 2013’e damgasını vuran yapımlardan biriydi. Kong Shil, bir kaza soucu hayaletleri görmeye ve duymaya başlamıştır. Bunu anlayan hayaletler her zaman ona isteklerini söyler. Bir gün Kong Shil, Joong Won adında bir adamla tanışır. Bu adama dokunduğu zaman hayaletler ortadan kaybolmaktadır. Kong Shil bu adamın peşini bırakmayacaktır.

While You Were Sleeping

2017 yılında yayımlanan dizi başrolleri sayesinde büyük ses getirmişti. Hong Joo annesi ile ebraber yaşamakta ve bir restoran işletmektedir. Hong Joo’nun rüyaları genelde gerçek olmaktadır ve rüyasında gelecekteki ölümleri görmektedir. Bir gece annesinin ölümünü görür. Jae Chan bir dava ofisinde çalışmaktadır. Jae Chan ve kardeşi Hong Joo’nun yanındaki eve taşınır. Jae Chan, Hong Joo’nun annesinin ölümünü rüyasında görür ve bunu engellemeye çalışır.

Healer

Healer 2014 – 2015 yıllarında yayımlanan ve popüler olan bir dizidir. Seo Jung Hoo, Healer takma isimli bir gizli dedektif ya da ajan gibi bir görevdedir. Bir gün Kim Moon Ho tarafından bir olay için tutulur ve yolu Chae Young Shin ile kesişir.

My Love From The Star

2013 – 2014 yıllarının en çok ses getiren yapımıdır. Do Min Joon günümüzden 400 yıl önce Joseon döneminde dünyaya gelen bir uzaylıdır. Do Min Joon’un üstün görme, duyma ve hız yetenekleri bulunmaktadır. Komşusu Cheon Song Yi ile geçmiş aracılığıyla kurduğu bir bağlantı onu aşka sürükleyecektir.