Anne Dizisi Final Mi Yapacak Sezon Finali Mi 2017-2018


Güncelleme: 14 Haziran 2017 : 11:02
4

Anne Dizisi Final Mi Yapacak Sezon Finali Mi 2017-2018 Star Tv’nin ilgi ile takip edilen dizisi Anne bu sezon bitecek mi yoksa devam edecek mi merak edenler doğru yerdesiniz.

Anne dizisi ilk yayınlandığı günden itibaren hepimizi gözyaşlarına boğdu. Bir çocuğun yaşadığı dramın anlatıldığı dizide çocuk oyuncumuz performansı ile herkesi kendine hayran bıraktı. İlk bölümünden ciddi anlamda yüksek reyting oranlarına sahip olan dizi bu sezon sonunda Final yapmayacak önümüzde ki sezon da devam edecek olan dizinin hikayesi hepimizi alıp götürdü.

Aslında dizi bu sezon sonunda final yapacak şekilde planlanmıştı ancak reyting oranlarının yüksek olması nedeni ile dizinin önümüzde ki sezon da devam etmesi kararı alındı. Dizinin dönem başından beri aldığı rtük cezalarına rağmen bu kadar güçlü bir şekilde devam edebilmesinin en büyük nedeni dizinin izlenme oranlarından dolayı gelirinin yüksek olması oldu.Peki Dizinin Hikayesi nasıl Devam edecek mi?

Sevilen dizinin sezon finali değil final yaparak ekranlara veda edeceği bildirildi. Sevilen dizi Anne’nin 27 Haziran Salı günü yayınlanacak 34. bölümü ile ekranlara veda edeceği bildirildi. Hafızalarda kalacak bir final bölümü ile 27 haziranda ekranlara gelecek.

Dizinin devam bitme kararı almasından sonra senaryo da değişikliklere gidildi. Normalde bu sezon sonunda Zeynep Turna’yı evlat edinecek ve bu şeklide final yapacaktı ancak şimdi Turna tekrar anne ve üvey babasının eline geçti.

Farklı şekilde eziyetler gören Turna’nın öldüğünü düşünen Zeynep artık onu takip etmediği için her şeyden bihaber hayatına devam ediyor. Bir şekilde Turna’nın yaşadığını öğrenecek ve yeni bir mücadela başlayacak Zeynep ve Turna’nın ailesi arasında. Diğer taraftan Sinan komiserin ölerek diziden ayrılması ve devamında Cahide’nin de ölerek diziden ayrılması dizide sona gelindiğinin göstergesi.

Finale yakın Turna Zeynep’in kızı olacak mı. Sizce Anne dizisi nasıl bir final yapmalı? Anne finalinde ölüm olur mu? Kim ölecek? Yorumlarınızı Bekliyoruz

4 YORUMLAR

  1. Bence final olsun.Çünkü cengiz nüfüs cüzdanı yaptırarak Turnayı Zeynepten aldı.Bu hep böyle devam edeceğine Final olsun daha iyi.

  2. bence final yapin zeynep turnayi alirsa kucuk kardesine ne olacak anne ve uvey baba hayirsiz zaten zeynep evlendi cocugu olacak turnayi unutur

  3. Güzel bir dizi olduğu için tadında bırakılmalı. Uzayınca saçmalayacak ve saçmalayınca da iyi bir iz bırakmayacak.

Comments are closed.