Adı Zehra Serkan Kim? Oynadığı Diziler Sevgilisi


Güncelleme: 24 Şubat 2018 : 17:16
1

Fox’un yeni dizisi Adı Zehra tanıtım fragmanlarıyla oyuncu kadrosunu izleyiciyle tanıştırdı. Ekranlara yeni bir soluk getirecek olan dizinin başrolünde Ali Can Yücesoy yer alıyor. Zengin oyuncu kadrosu ve etkileyici senaryosuyla dikkat çeken dizide Serkan karakterine hayat veren Ali Can Yücesoy yine başarılı oyunculuğu ve performansıyla izleyenleri kendine hayran bırakacak. Dizinin önemli karakterlerinden birini canlandıran Adı Zehra Serkan kim? 


Adı Zehra İzlendi Mi Tuttu Mu? Reyting Sonuçları Nasıl


Adı Zehra Serkan kim sorusuna değinmeden önce dizinin konusunu ve karakterlerini yakından tanıyalım. Başrollerinde Zeynep Çamcı, Hatice Aslan, Alican Yücesoy, ve İnanç Konukçu gibi usta isimlerin boy gösterdiği proje büyük emek ve özveriyle ortaya çıktı. Aylardır tanıtım fragmanları ekranlarda dönen dizi nihayet 25 şubat cumartesi yayın hayatına başlıyor. Dizinin genel konusu şöyle; Frankfurt’ta tutucu bir ailenin kızı olarak dünyaya gelen Zehra baskılarla büyümüş, 22 yaşında bir genç kızdır. Zehra’nın yaşadıkları ve yaşayacakları kimsenin planlayamayacağı bir kader örgüsünden oluşuyor.

Ailesi Zehra’yı istemediği bir adamla para karşılığında zorla evlendirmek ister. Ama Zehra’nın gönlü Kadir isimli gençtedir. Düğün günü geldiğinde her şeyi göze alarak sevdiği adama kaçan Zehra uzun süren bir kovalamaca ardından ailesinin eline düşer. Ve ailesi tarafından namuslarını kirlettikleri gerekçesiyle otobanda ölüme terk edilir. Henüz 22 yaşında olan Zehra’nın yaşadıkları bununla kalmaz. Fakat kaderin onun için hazırladığı sürprizler bununla kalmaz her şey yeni başlıyordur. Zehra’nın sürprizlerle dolu hayat yolculuğu İstanbullu zengin bir aileyle kesişince daha da içinden çıkılmaz bir hal alacaktır.

Şule’nin oğlu, Hande’nin abisi Serkan karakterine hayat veren Alican Yücesoy farklı bir rolle izleyici karşısına çıkıyor. Sosyopat olarak nitelendirilecek derecede egoist, serin kanlı ve duvarları olan bir damdır. Başarılı bir iş adamıdır. Oldukça zekidir fakat zekasını her zaman iyi şeylere kullanmaz. Şiddete meyilli fakat serin kanlı bir katil değildir. Dizide önemli karakterlerden birine hayat veriyor. Girdiği her rolü hakkıyla yerine getiren sevilen oyuncu Adı Zehra Serkan karakterini de başarıyla oynayacaktır.

Adı Zehra Serkan Kim? Alican Yüceoy, 

1982 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiş, ilk, orta ve lise eğitimini Bursa’da tamamlamıştır. 2001 yılında kazandığı Haliç Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümünden 2005 yılında başarıyla mezun olmuştur. Tiyatro oyunculuğuna eğitimine devam ederken başlamıştır. İlk olarak Bakırköy Belediye Tiyatrolarında çalışmıştır.

Rol aldığı Hayvan Çiftliği Oyunu ile 20. Sadri Alışık Ödülleri Komedi Müzikli Oyun ya da Müzikal Dalında Yılın En Başarılı Erkek Oyuncusu ödülüne aday gösterilmiştir. Üstün Dökmen Tiyatro Ödülleri tarafından en iyi erkek oyuncu seçilmiştir. Başlıca rol aldığı projeler; Pilli Bebek, Sessiz Gece, Gurbet Yolcuları, Zoraki Koca, Adanalı, Sen De Gitme, Suskunlar, Şubat, İntikam, Bana Artık Hicran De, Serçe Sarayı, Kördüğüm, Benimle Var mısın, Eyvah Eyvah 2 ve Prensesin Uykusu. Kariyerine pek çok başarı sığdıran Alican Yücesoy, Adı Zehra Serkan karakteriyle yine adından oldukça söz ettirecek.

Adı Zehra Serkan kim sorusunu sizler için yanıtladık. Sizlerde diziyle ilgili görüşlerinizi yorum kısmında paylaşabilirsiniz. 

Adı Zehra Serkan Kim?

Comments are closed.