Adı Zehra Ayşe Kim? Rol Aldığı Diziler


Güncelleme: 25 Şubat 2018 : 03:59
3

Yayın hayatına yeni başlayan Adı Zehra dizisinde her bir karakter farklı özellikleriyle merak uyandırıyor. Bu isimlerden biride Zehra’nın en yakın arkadaşı rolüyle karşımıza çıkan Ayşe oldu. Peki Adı Zehra Ayşe kim, nereden tanıyoruz, daha önce hangi dizilerde rol aldı? İşte Adı Zehra Ayşe‘ye dair tüm merak edilenler…


Adı Zehra Şule Kimdir? Hatice Aslan Biyografisi


Fox Tv’nin 2018 sezonu için sona sakladığı projelerden biri olan Adı Zehra nihayet ekran serüvenine başladı. Dramatik, duygusal ve gerilimin ağırlıklı olduğu dizinin konusu oldukça dikkat çekici. Adı Zehra Ayşe kim sorusuna gelmeden önce çarpıcı hikayesiyle dikkat çeken diziden biraz bahsedelim. Dizi son günlerde oldukça revaçta olan aile baskısı, kadına şiddet gibi konuları ele alıyor. Ülke olarak bu türde yayınlanan bütün diziler genel olarak reytingleri alıp götürüyor. Adı Zehra dizisi içinde aynı şey geçerli olacak mı bunu ilerleyen bölümlerde daha net bir şekilde göreceğiz.

Zehra yurt dışında yoksul ve baskıcı bir ailede yetişmiştir. 23 yaşında saf, güzel ve yumuşak başlı bir kızdır. Abisi ve babası tarafından para karşılığında zorla evlendirilmek ister. Fakat Zehra Kadir’e aşıktır. Düğün günü gelip çattığında Zehra kaçmaya karar verir. Zehra’nın kaçtığını anlayan ev halkı peşine düşer. Uzun bir kovalamanın ardından Zehra’yı otobanda ölüme terk ederler. Fakat Zehra’nın çilesi bununla bitmeyecektir. Zehra’nın yolu İstanbullu zengin bir aileyle kesişir. Asıl hikaye bu noktada başlar.

Adı Zehra dizisi Ayşe karakterine hayat veren oyuncunun gerçek adını hayatını ve kariyerini en kısa zamanda sitemizde paylaşacağız bizi takipte kalın.

3 YORUMLAR

  1. Diziyi çok beğendim Zeynep’i çok seviyorum onu görmek isterim Ayşe tatlı biri ve yakışıyorlar

Comments are closed.